Szolgáltatók Közel kétszázmilliós beruházást hajt végre a Vis-Animi

Közel kétszázmilliós beruházást hajt végre a Vis-Animi

MTI | 2022.05.13 12:18

Közel kétszázmilliós beruházást hajt végre a Vis-Animi

Fotó: Pixabay

Telephelybővítésbe kezd a békéscsabai Vis-Animi Kft., a cég több mint nettó 175 millió forintból új raktárat és egy villamossági elosztó- és bekötő szekrényeket összeszerelő üzemet alakít ki - közölte a vállalkozás ügyvezetője május 12-én.

Hirdetés

Szabó Renáta ügyvezető az MTI-nek elmondta, uniós pályázaton csaknem 123 millió forintot nyertek el, ezt 30 százaléknyi önerővel egészítik ki.

A cég megvásárolt az önkormányzattól egy több mint 7 ezer négyzetméteres ipari telket, amelyen szeretnék a második telephelyüket kialakítani. Építenek egy 256 négyzetméteres épületet, amely raktárként is szolgál majd, illetve - mivel nagy igény van a villamos bekötéseknél szükséges szekrényekre - egy összeszerelő üzemet is kialakítanak - mondta. Az első ütemben a telephely üzemeltetésére meglévő kilenc munkavállalójuk számát hárommal növelik, a második ütemben, az összeszerelő üzem megvalósulásával további felvételt terveznek.

A beruházást 2024 március elejéig kell zárni, de az ügyvezető reményei szerint jövő év végére befejeződhet. A Vis-Animi Kft.-t 2007-ben alapították, villamoshálózati anyagok beszerzésével és kereskedelmével foglalkozik.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink