Szolgáltatók Kedvezményes online képzéseket biztosít a Tequa Akadémia

Kedvezményes online képzéseket biztosít a Tequa Akadémia

autopro.hu | 2020.03.23 14:23

Kedvezményes online képzéseket biztosít a Tequa Akadémia

Fotó: Facebook/tequa.akademia

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet ellenére a Tequa felkészült arra, hogy e-learning tanfolyamokkal, illetve webinar alapokra szervezett szakmai képzésekkel álljon a partnerei rendelkezésére akkor, amikor a személyes kontaktus már nem megoldható, ám a home office nyújtotta lehetőségek továbbra is elérhetőek.

Hirdetés

Darwin mondása szerint „Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra” és most ebben a változásban rejlő lehetőségek kihasználásában lehetőség nyílik a Tequa Akadémiával együttműködni, legyen szó képzésről vagy tanácsadásról.

2020. március 24-től a www.tequa.hu oldalon a képzési naptárra kattintva már elérhetőek a Tequa e-learning és webinar képzései, ahol az eddig megszokottak szerint jelentkezhetnek a hallgatók, a Tequa oktatásszervezői pedig küldik a tanfolyami információkat illetve annak a felületnek a linkjét, ahol a képzés folyik majd.

Jó hír a partnereknek és a hallgatóknak, hogy a meghirdetett képzésekre 20 százalékos díjkedvezményt biztosítanak azoknak, akik 2020. március 30-ig jelentkeznek vagy megrendelik ezeket a képzéseket.

A Tequa Akadémia a következő hetekben is rendelkezésre áll, legyen szó Excel tanfolyamról, projekt menedzsmentről, vagy akár ISO 9001 szabványértelmezésről.

Keressék a Tequa Akadémiát és kérjék árajánlataikat az alábbi elérhetőségeken:

www.tequa.hu, az akadémia Facebook oldalán, vagy a [email protected] címen!

Kiemelt Partnereink