Szolgáltatók Ha október, akkor Automotive Hungary és Ipar Napjai!

Ha október, akkor Automotive Hungary és Ipar Napjai!

autopro.hu | 2020.06.19 10:47

Ha október, akkor Automotive Hungary és Ipar Napjai!

Fotó: Hungexpo

Az Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást 2020. október 19-22. között rendezik a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, együtt az Ipar Napjai Nemzetközi ipari szakkiállítással.

Hirdetés

A kiállításokra a kedvezményes jelentkezési határidő: 2020. június 30.

Az Ipar Napjai kiállítás akvizíciója már tavaly októberben elindult, így számos cég, hazai és külföldi egyaránt, küldte be a jelentkezését, hogy októberben széles kínálatával várja a látogatókat.

Az aktuális, folyamatosan frissülő kiállítói lista az alábbi linken található.

Csatlakozzon hozzájuk Ön is! Mutassa be termékeit és szolgáltatásait az érdeklődő szakembereknek!

Közös kiállítás, számos szinergia

Az együttes rendezés számos előnnyel jár:

Egyszerre vehet részt a két legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari és járműipari szakkiállításon. Mindkét kiállítást széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. A két rendezvény legfontosabb szakmai partnerei: GTE, SZTAKI, MAGE, MAJOSZ, HIPA.

Előreláthatólag 500 kiállító és 15 ezer szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra.

A rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését, illetve az iparágak közötti szinergia kihasználását.

Ismét várja a mérnöki csapatokat a Techtogether

Az átfogó kiállítási csokor program-előkészületei is javában zajlanak, hiszen a szakembereket olyan eseményekkel várjuk majd, mint a nemzetközi B2B fórum, mérnöki és szakmai továbbképzések, Techtogether diákverseny, Automotive Hungary Termékdíj vagy az Ipar Napjai Nagydíj, munkavédelmi konferencia és a Vodafone tervezett 5G demonstrációja.

A kiállítás ismertető anyagát itt találja.

A jelentkezési ív innen tölthető le.

Az Ipar Napjai Nemzetközi ipar szakkiállításról bővebb információt itt talál.

Az Automotive Hungary csapata továbbra is a Kiállítók rendelkezésére áll, bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén forduljon hozzájuk bátran az [email protected] e-mail címen!

Kiemelt Partnereink