Szolgáltatók Gyorstöltőket telepít a Burger King

Gyorstöltőket telepít a Burger King

autopro.hu/R.K.E. | 2024.03.04 06:19

Gyorstöltőket telepít a Burger King

Fotó: Allego Press

A Burger King az Allegót választotta kiemelt partnerének, hogy a következő három évben Franciaországban a meglévő és a jövőbeni helyszíneken nagy teljesítményű töltők telepítését ösztönözze. Az első gyorstöltők a tervek szerint 2024 harmadik negyedévében lépnek üzembe.

Hirdetés

A közleményből nem derül ki, hogy hány töltőpont lesz az egyes helyszíneken. Arról sincs információ, hogy az Allego összesen hány töltőpontot telepít. Ennek hátterében az áll, hogy ez többek között a különböző földtulajdonosok hozzájárulásától függ. A sajtóközlemény szerint: „A partnerség lehetővé teszi, hogy nagyszámú ultragyors töltőpontot telepítsenek az étterem franciaországi helyszínein". A Burger King üzleteiben elhelyezett nagy teljesítményű töltők célja, hogy a jelenlegi 190 gyorstöltőről jelentősen bővítsék a töltőhálózatot Franciaországban.

Emellett az Allego további partnerekkel jelentősen bővíti a töltőinfrastruktúrát Franciaországban. Többek között nem kevesebb mint 4000 töltőpontot telepítenek 400 Carrefour-helyszínen. A vállalat azonban a Pathé mozikban, a Klepierre bevásárlóközpontokban és más helyszíneken is telepít töltőpontokat országszerte.

„Ahhoz, hogy kielégítsük az egyre növekvő európai elektromosautó-piac igényeit, gyorsan ki kell telepítenünk a nagy teljesítményű töltőket az autósok számára legkényelmesebb helyekre. Ezt a fajta növekedést nem lehet egyedül elérni, ezért hasonlóan gondolkodó partnerekkel kell együttműködnünk, hogy támogassuk az e-mobilitás által hozott jelentős változást." – mondta Mathieu Bonnet, az Allego vezérigazgatója, akit az electrive.com idéz.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink