Szolgáltatók Felhőbe emelkedő ipari beszállítók

Felhőbe emelkedő ipari beszállítók

2015.11.06 13:11

Felhőbe emelkedő ipari beszállítók

Uniós támogatással a Szintézis ZRt. belépett a hazai felhő alapú szolgáltatók körébe. A nagy volumenű fejlesztésre a győri cég évek óta készül, így saját fejlesztésű szoftverei is a felhőbe költöznek. A fejlesztésből az autóipari beszállítók is profitálhatnak, hiszen önerőből nehezen lehet ilyen modern IT rendszerhez jutni.

Hirdetés

A felhő alapú, más néven cloud szolgáltatások egyértelműen napjaink vezető informatikai trendjévé nőtték ki magukat. Bizonyára a jövőbe tekintő vállalatok többségénél már felmerült a technológia bevezetése mint költségcsökkentést és adatbiztonságot jelentő modern megoldás.

320 millió forintos infrastruktúra és közel 30 éves üzleti informatikai tapasztalat
Szintézis Cloud szolgáltatása nagy piaci rést foltoz be az üzleti informatikában. A cég költséghatékony, személyre szabott erőforrásprofilt, alkalmazásplatformokat és szolgáltatásokat kínál a kis- és középvállalkozások számára. A Szintézis Cloud biztosította 99,98%-os rendelkezésre állás, a georedundáns hardverkörnyezet, a legmodernebb adatbiztonsági megoldások és a számtalan kiegészítő szolgáltatás szinte elérhetetlenek az önerőből gazdálkodó vállalkozások számára.

A felhők ne cége felett legyenek – Összpontosítson a kulcsüzleti tevékenységére
Az informatikai rendszerek felhőbe történő kihelyezése egyszerű, gyors és hatékony megoldás a költségek átláthatósága és az infrastruktúra teljesítményének növelése érdekében. Az informatikai erőforrások kiszervezése számos előnnyel jár, hiszen a kiszervezést választó cégek így kizárólag csak alaptevékenységükre koncentrálhatnak, miközben az üzemeltetés fajlagos költségei alacsonyabbak és tervezhetőek lesznek, a szolgáltatás minősége pedig javul.

Az autóipari beszállítók nélkülözhetetlen platformja
A BIG DATA, azaz a nagy tömegű adatok kezelése, feldolgozása, kiértékelése és átlátható prezentálása az egyik legsarkalatosabb pontja a szűkös határidőkkel dolgozó autóipari beszállítók számára. A gyors és megalapozott üzleti döntések támogatására szolgáló BI rendszerek vagy a komplex vállalatirányítási megoldások remekül illeszkednek a felhőbe történő kiszervezés trendjébe. Vállalatának informatikai működése többszörösen biztosított lesz, sem vis maior, sem pedig szándékos károkozás vagy emberi mulasztás nem fogja veszélyeztetni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a vállalatirányítás felhőbe költözése gyorsabb működést és azonnali elérhetőséget biztosít a világ bármely pontjáról.

Komplex vállalati és ipari megoldások egy kézből
A Szintézis ZRt. ipari és vállalati informatikai portfóliója rendkívül széles, a vállalatirányítási és komplex ügyviteli rendszerektől kezdve a komplex IT üzemeltetésig mindenre testre szabott megoldást kínálnak. Ipari megoldások terén már az Autopro-ban is olvashattak a cég által kínált biztonsági áramellátás rendszeréről, az ASCOM ipari eseménykezelőről, csakúgy, mint a leginnovatívabb RFID megoldásokról vagy az egyre keresettebb Pricer ipari kijelző rendszerről. Az eddigi termékportfólióba nagyszerűen illeszkedik az új felhő infrastruktúra.

A felhő alapú szolgáltatás iránt nagy a kereslet, a magyar tulajdonban lévő győri vállalkozás több ipari, termelő és retail területen működő céggel dolgozik már együtt.

– Ügyfeleinkkel történő egyeztetéseink során az adatbiztonság mindig visszatérő kérdés. A piacon még érezhető a felhő alapú szolgáltatássokkal kapcsolatos bizalmatlanság, adatait, folyamatait, alkalmazásait mindenki biztonságban szeretné tudni. Az Szintézis ZRt. által biztosított alkalmazáskörnyezetek egymástól szeparált, dedikáltan ügyféligényre szabott megoldások, melyek a legszigorúbb auditoknak is megfelelnek – nyilatkozta Klampfer Gábor, a Szintézis ZRt. felhő alapú szolgáltatásainak szakértője.

(x)

Kiemelt Partnereink