Szolgáltatók Együtt kampányol a a HTA és a MABISZ

Együtt kampányol a a HTA és a MABISZ

autopro.hu | 2013.10.16 09:40

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). A két szervezet célja, hogy összefogásuk eredményeként biztonságosabbá váljon a hazai közúti közlekedés.

Hirdetés

– Mindkét szövetség számára kiemelten fontos a baleset-megelőzés, ezért is döntöttünk úgy, hogy a jövőben támogatjuk a biztosítók biztonságos közlekedést erősítő oktatási és ismeretterjesztő tevékenységét – hangsúlyozta Rábai Dániel, a HTA elnöke az együttműködés kapcsán.

– Nagyobb súlyt szeretnénk helyezni a baleset-megelőzésre, ezért a biztosítók kármegelőzéssel és kárrendezéssel kapcsolatos ismeretterjesztő és oktatási tevékenységét kívánjuk erősíteni – emelte ki a Morenth Péter, a HTA ügyvezető elnöke.

Főleg a defenzív vezetés, a tudatos járművezetői magatartás, a megfelelő gumiabroncs-választás, a nem megfelelő abroncshasználat esetleges következményei, valamint az egyéb, a vezetéshez és a közlekedésbiztonsághoz tartozó kérdések kerülnek majd elő a közös munka során.



Kiemelt Partnereink