Szolgáltatók Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván az autopro.hu!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván az autopro.hu!

autopro.hu | 2023.12.24 16:23

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván az autopro.hu!

Tisztelt Olvasónk! Ebben az évben is megtiszteltetés volt számunkra a legfrissebb járműipari hírekkel és információkkal kiszolgálni Önöket! Tartson velünk jövőre is és értesüljön az autopro.hu-n a legfrissebb járműipari hírekről.

Hirdetés

Az idei évben közel kétmillió olvasója volt az autopro.hu-nak, ez azt jelenti, hogy az Önökről szóló fontos tudnivalók ennyi olvasóhoz, partnerükhöz jutottak el segítségünkkel. A jövő évben is azon leszünk, hogy minél több olvasó számára szolgáljunk hírekkel, információkkal és érdekességekkel a járműipar világából.

Az előző két esztendőhöz képest idén már valamivel több levegőhöz jutott a járműipar, a kihívások azonban 2023-ban sem kerülték el az iparágat: az elektromos átállás alapjaiban változtatja meg a beszállítók világát, miközben egyre hangsúlyosabb az akkumulátorgyártás. Kapcsolódó médiaportálként ebben az évben is éreztük a nehézségeket, ám ennek ellenére sikeresen rendeztük meg az Eiffel Műhelyházban a TECHTOGETHER+ rendezvényt, ami második alkalommal is három pilléren állt: megtartottuk a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel közösen szervezett járműipari konferenciát, sor került egy ipari szakmai találkozóra, és nem maradt el a mérnökhallgatói verseny sem. A rendezvényünk több mint 600 látogatót és 14 mérnökhallgatói csapatból 300-nál is több diákot vonzott. A konferencián 24 szakmai előadó vett rész.

A nagy sikerre való tekintettel a Techtogethert 2024-ben is megrendezzük, tavasszal a szokásos mérnökhallgatói verseny, ősszel pedig a három az egyben eseményre kerül sor. Idén januártól új szolgáltatással is bővültünk: immár ügynökségként is számíthatnak ránk, ennek keretében különböző online és offline médiaszolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére. 2024 januárjától egy újfajta hirdetés is megjelenik az oldalon.

Köszönjük, hogy idén is minket olvasott! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván az autopro.hu csapata!

Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink