Szolgáltatók Belső auditor képzéssel várja a Tequa márciusban!

Belső auditor képzéssel várja a Tequa márciusban!

Szammer Nikolett | 2021.03.01 15:17

Belső auditor képzéssel várja a Tequa márciusban!

Fotó: Facebook/tequa.akademia

ISO 14001:2015 belső rendszerauditori tanfolyamára várja az érdeklődőket a Tequa, melyen a résztvevők elsajátíthatják azokat a kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik a környezetközpontú irányítási rendszerauditok szakszerű, professzionális lebonyolítására.

Hirdetés

Nem biztos a tudásában, szeretné ismereteit elmélyíteni, gyakorlati információkat kapni, illetve megismerni a kapcsolódási pontokat a leggyakrabban használt többi ISO szabvánnyal?

Akkor jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a Tequa International Kft. ISO 14001:2015 belső rendszerauditori tanfolyamára, ahol elsajátíthatják azokat a kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik Önt és munkatársait a környezetközpontú irányítási rendszerauditok szakszerű, professzionális lebonyolítására. Ne feledje, az audit egy olyan eszköz, amely segíti a vezetőket a probléma pontos feltárásában, ami gyakran már a megoldás felét jelentheti!

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik az ISO 14001:2015 nemzetközi szabvány követelményeit ismerik, értik és a környezetirányítási rendszert auditálni tudják annak érdekében, hogy az folyamatosan fejleszteni tudják, megfeleljenek az érdekelt felek elvárásainak és őket a megfelelő, tényeken alapuló információk birtokában tájékoztatni tudják.

A képzés időpontja: 2021. március 11-12., regisztráljon az alábbi linken már most!

Kiemelt Partnereink