Szolgáltatók Az önvezető technológia nagyjai jönnek a MAJOSZ zalaegerszegi konferenciájára

Az önvezető technológia nagyjai jönnek a MAJOSZ zalaegerszegi konferenciájára

autopro.hu | 2019.09.06 09:31

Az önvezető technológia nagyjai jönnek a MAJOSZ zalaegerszegi konferenciájára

Szeptember 24-én a hazai autóipari innováció egyik új központjában, a Zalaegerszeg melletti ZalaZone Járműipari Tesztpályán rendezi meg következő konferenciáját a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ).

Hirdetés

A 4:PONT:2 MAJOSZ járműipari konferencián beszállítói vállalatok vezetői illetve az önvezetési technológiához különböző módon kapsolódó kutatók, mérnökök tartanak előadást, és vázolják fel az autonóm, megosztott és hálózatba kapcsolt mobilitás trendjeit. A szakmai szervezet érdekes mellékprogramokkal teszi színesebbé a programot, így például Teslákkal lehet bejárni a tesztplyát.

A konferencia fővédnöke Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a nyitóelőadást Nagy Ádám, az ITM iparági stratégiákért és szabályozásért felelős helyettes államtitkára tartja. De az előadók között találjuk Keszte Róbertet, a Continental Automotive Hungary Kft. Keszte Róbert, ügyvezető igazgatóját, Ács Istvánt, a Bosch Rexroth Kft. ügyvezető igazgatóját, és Simo Istvánt, az eCon Engineering Kft. értékesítési vezetőjét.

Mint azt Balogh Bertalan (képünkön), a MAJOSZ főtitkára korábban az Autoprónak elmondta, az autóipari trendek egyértelműen az önvezetés, az elektromos mobilitás, az intelligens gyártás felé mutatnak, és erről egy szakmai szervezetnek nem szabad lemaradnia.

Jelentkezni 2019. szeptember 16-ig kizárólag a MAJOSZ online regisztrációs felületén lehetséges.

Kiemelt Partnereink