Szolgáltatók Autószalon a szomszédban, érdemes átugrani

Autószalon a szomszédban, érdemes átugrani

Kuthi Áron | 2018.10.12 15:46

Autószalon a szomszédban, érdemes átugrani

Vasárnapig tart még a csütörtökön nyílt Nyitrai Autószalon, ahol harminc autógyártó 45 új modelljét lehet kívülről-belülről megnézni. Van veteránkiállítás és kaszkadőr-show is.

Hirdetés

Olyan gyártók is kitelepülnek, amelyek idén a Párizsi Autószalont kihagyták, ilyenek például a Volvo, a Mitsubishi, a Ford, a Mazda, a Jeep és a Volkswagen. Lesz tehát mit nézni, itt debütál Szlovákiában először a Škoda Kodiaq RS, a Hyundai i30 N-line, vagy a Seat almárkája, a Cupra Ateca. Az elektromos modellek közül a Hyundai Kona és a Jaguar I-Pace számíthat kiemelt figyelemre. A kiállítást 37 ezer négyzetméteren rendezik meg, összesen 242 kiállító regisztrált.

A nyugat-szlovákiai várost Komáromból egy órányi autózással érhetjük el. Az autómustra tökéletes hétvégi program, de érdemes nagyon korán indulni, mert az esemény évről évre rendkívül nagy forgalmat generál a környéken. Az Agrokomplex nevű expóterület ráadásul a város közepétől nem esik messze, számítani kell a sűrű forgalomra, a parkolás pedig mindig probléma. A belépő öt euró, és ugyanennyit kell fizetni a parkolásért.

A program itt olvasható, a kiállítók listájában két magyarországi illetőségű nevet is találtunk, a Metabond Magyarországot és a Magyar Suzukit.

Kiemelt Partnereink