Szolgáltatók A járvány miatt napolják a hannoveri ipari kiállítást is

A járvány miatt napolják a hannoveri ipari kiállítást is

autopro.hu/K.Á. | 2020.03.09 17:09

A járvány miatt napolják a hannoveri ipari kiállítást is

Fotó: Deutsche Messe

A koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében április 20-24. helyett új időpontban, július 13. és 17. között rendezik meg a hannoveri ipari szakkiállítást.

Hirdetés

A Deutsche Messe nyár közepére tolta el az eredetileg április 20-24. között sorra kerülő hannoveri ipari szakkiállítást. Mint az a közleményükből kiderült, a német egészségügyi hatóság olyan szigorú megelőző intézkedések bevezetésére kötelezte a szervezőket, hogy az eleve okafogyottá tette volna a vásár megrendezését. Az öt bejáraton minden látogató, szervező és kiállító testhőmérséklet-mérését el kellett volna végezni, valamint nyilatkozatot is ki kellett volna töltenie mindenkinek arról, hogy járt-e a vírussal érintett területeken.

A Hannoveri ipari szakkiállítás a világ legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye, tavaly 210 ezer látogató és mintegy 5000 kiállító vett részt rajta. A hagyományos nagy témakörök, mint a gyártásautomatizálás, ipari kommunikáció, hálózatok, szoftverek, robottechnológia mellett a kisebb ipari részterületek, mint az intralogisztika is megjelennek.

Át kell írni a naptárt

A főként német, osztrák és svájci kkv-k technológiaváltásáról, digitalizálásáról szóló Twenty2X szakkiállítást is el kellett napolni a koronavírus miatt. Ez a vásár március 17-19. helyett június 23-25. között lesz.

Időközben az elnapolt wire/Tube kábel- és csőszerelvény-ipari szakkiállításnak is új időpontot hirdettek. Az esemény nem március 30. és április 3., hanem december 7-11. között lesz. „Nagyon fontos nekünk, hogy minél hamarabb közöljük Önökkel ezt az új vásáridőpontot, hogy biztosítsuk a tervezhetőséget az egész iparágnak és a partnereiknek” – mondta Wolfram N. Diener, a Messe Düsseldorf GmbH ügyvezetője, majd így folytatta: „Az ügyfeleink és partnereink bízhatnak abban, hogy nehéz helyzetben is megfontoltan és teljes felelősséggel cselekszünk.”

Kiemelt Partnereink