Logisztika Jungheinrich ERE 225i elektromos raklapszállító kezelőállással

Jungheinrich ERE 225i elektromos raklapszállító kezelőállással

autopro.hu | 2022.05.26 14:18

Jungheinrich ERE 225i elektromos raklapszállító kezelőállással

Fotó: Jungheinrich

Az ERE 225i elektromos raklapszállítók úgy tudnak kompaktak lenni, hogy közben akár három raklapot is képesek szállítani. A maximális rugalmasságról a különböző villahosszak gondoskodnak, a személyre szabhatóság jegyében pedig számos felszereltségváltozat elérhető.

Hirdetés

Kompakt, ráállós eszközként a robusztus és nagy teljesítményű ERE 225i elektromos raklapszállító elsősorban tehergépjárművek be- és kirakodásakor és hosszabb távon nyújt meggyőző teljesítményt. Egyszerre akár három raklap is szállítható vele. Az erőteljes acélváz és a tágas kezelőállás maximális kényelmet biztosít. A megbízható menetmotor maximális hatékonyságot nyújt és segítségével akár 14 kilométer/óra csúcssebesség érhető el. A különböző villahosszoknak köszönhetően az ERE 225i maximális rugalmasságot biztosít a legkülönbözőbb szállítási feladatokhoz. A tágas kezelőhely a különféle funkciókkal – például tehergépjármű-felismerés és automatikus sebességcsökkentés, operationCONTROL és Floor-Spot – biztonságos munkavégzést tesz lehetővé minden helyzetben.

  • Teherbírás: 2,5 tonna
  • Emelési magasság: 122 milliméter
  • Elektromos raklapszállító különböző anyagok szállítására
  • Robusztus acélváz nagy igénybevételt jelentő használathoz
  • Egyedileg konfigurálható, számos felszereltségváltozattal
  • Tehergépjármű-felismerés automatikus sebességcsökkentéssel
  • Erős hajtáskoncepció a maximális rakodási teljesítmény érdekében

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink