Logisztika Az MLBKT idén is díjazza az ellátási lánc szakma kiválóságait

Az MLBKT idén is díjazza az ellátási lánc szakma kiválóságait

autopro.hu | 2024.01.29 11:46

Az MLBKT idén is díjazza az ellátási lánc szakma kiválóságait

Fotó: MLBKT

Az MLBKT hagyományaihoz híven idén is meghirdeti szakmai díjait, melyekkel minden évben több kategóriában szeretné elismerni a tehetségeket, a szakmai kiválóságokat és a sikeres projekteket.

Hirdetés

Az elismerések célja, hogy az ellátásilánc-menedzsment területéről érkező elhivatott szakemberek, sikeresen megvalósult projektek és cégek számára pályázataik révén a lehető legnagyobb nyilvánosságot biztosítsák, hiszen mindenki számára példaképül szolgálhatnak.

Az ellátási lánc szakma kiválóságdíjaira az alábbi kategóriákban lehet pályázni

• Az Év Logisztikai Menedzsere díjra olyan logisztikai területen dolgozó szakember pályázhat, aki az elmúlt évben egy eredményesen működő logisztikai rendszer bevezetésében vett részt. Pályázati határidő: 2024. február 15.

• Az Év Beszerzési Menedzsere címet olyan beszerzési területen, vezető munkakörben dolgozó szakember nyerheti el, akinek nagy szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat létrehozásában. Pályázati határidő: 2024. február 15.

• Az Év Beszerzési Csapata díj a beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért csapatokat, szervezeteket ismeri el. Pályázati határidő: 2024. február 15.

• Az Év Fiatal SCM Tehetsége díj olyan ígéretes, szakmai karrierjük elején álló 30 éven aluli fiatal szakembereket ismeri el, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható működtetése iránt. Pályázati határidő: 2024. február 15.

Amennyiben kollégája, ügyfelei vagy partnerei között ismer olyan szakembert, akit érdemesnek talál a díj elnyerésére, vagy munkája során találkozott olyan sikeres projekttel, amelyet szívesen ajánlana szakmai zsűrink figyelmébe, akkor jelölje őket a szakmai díjak bármelyikére, vagy továbbítsa részükre a pályázati lehetőséget!

Részletes információkért a díjakról, valamint ajánlásért vagy pályázat leadásáért kattintson az alábbi linkre!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink