HR Ablak Váltson szakmát - a logisztikai és raktározási folyamatok alapozó tréning segít!

Váltson szakmát - a logisztikai és raktározási folyamatok alapozó tréning segít!

Szammer Nikolett | 2021.04.09 17:46

Váltson szakmát - a logisztikai és raktározási folyamatok alapozó tréning segít!

Fotó: Pixabay

A logisztika az utóbbi időben az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Megfelelő logisztikai tudással rendelkező szakemberből hiány van a vállalatuknál? Pályát szeretne módosítani a logisztika irányába?

Hirdetés

Jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a Tequa International Kft. Logisztika és raktározási rendszerek tanfolyamára, ahol elsajátíthatják azon kompetenciákat, amelyek alkalmassá teszik Önt és munkatársait a vállalati logisztikai folyamatok hatékony kezelésére. A tréningen bemutatják a logisztikai főbb területeinek és raktározási folyamatainak alapszintű logisztikai ismereteit.

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik el tudják végezni a logisztikai tevékenységek operatív lebonyolítását, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munkák támogatását, valamint a raktározási és anyagmozgatási tevékenységgel kapcsolatban összehangolni, megtervezni és megszervezni az áru biztonságos tárolását és továbbítását a legoptimálisabb módon. A tanfolyam további célja az olyan végzettek alapszintű ismeretekkel történő felruházása, akik alapképzettség nélkül kezdenek el dolgozni a logisztika területén. A képzés során bemutatják a logisztika legfőbb területeit és az iparágban a napi szintű munkavégzéshez szükséges alapszintű logisztikai ismereteket.

A tréning időpontja: 2021. április 19-21.

További információért és a regisztrációért látogasson el a Tequa International Kft. weboldalára!

Kiemelt Partnereink