HR Ablak Munkásszállókkal segít az ukránoknak a Work Force

Munkásszállókkal segít az ukránoknak a Work Force

MTI | 2022.02.25 08:18

Munkásszállókkal segít az ukránoknak a Work Force

Fotó: Pixabay

A napokban kitört ukrán-orosz háború menekültjeinek segítene a Work Force, amely egyrészt munkásszállásain biztosítana férőhelyet az érintetteknek, másrész a végzettségüknek megfelelő munkahely keresésében is támogatná őket.

Hirdetés

A száz százalékban magyar tulajdonú Work Force Kft. HR szolgáltató közleménye szerint a cég a magyar-ukrán határra is kitelepül, lehetőséget kínálnak a menekülteknek, hogy akik hosszabb távon terveznek Magyarországon maradni és munkát vállalnak, azoknak a rendelkezésre álló munkásszállóikon szállást, ellátást biztosítanak.

A Work Force-nak többszáz férőhelyes munkásszálló kapacitása áll rendelkezésre az országban, ennyi férőhely erejéig tudnak szállást, ellátást biztosítani az érkezőknek. A cég kölcsönzött munkaállományának csaknem fele ukrán munkavállalókból áll.

A vállalat több mint 17 éve foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő- közvetítéssel. Országszerte nyolc irodával rendelkezik és háromszáz ügyfél számára biztosítja folyamatosan a megfelelő munkaerőt.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink