HR Ablak Átalakításért felelős igazgatót nevezett ki a Benteler Csoport

Átalakításért felelős igazgatót nevezett ki a Benteler Csoport

autopro.hu/P.B. | 2020.06.22 17:21

Átalakításért felelős igazgatót nevezett ki a Benteler Csoport

Fotó: Benteler

Dr. Arno Haselhorst lett a Benteler Csoport átalakításokért felelős igazgatója (CRO), ő lesz a felelős a Benteler 2018-ban elindított átalakításának menedzseléséért. A vállalat működésének hatékonyabbá tétele a koronavírus-járvány miatt most még nagyobb fontossággal bír, ezért is neveztek ki külön igazgatót a folyamatok felügyelésére.

Hirdetés

A cég közleménye szerint Haselhorst komoly vezetői tapasztalatokkal rendelkezik, és mint írják, személyével és az átalakulási folyamatok figyelemmel kísérésével erősíti majd a Benteler vezetőségét. Haselhorst lesz a felelős a szerkezetátalakítási intézkedésekért.

Ralf Göttel, a Benteler vezérigazgatója szerint a koronavírus-járvány miatt az átalakítások még fontosabbak, mint eddig, így örül, hogy egy olyan tapasztalt vezetővel erősödtek, mint Arno Haselhorst.

A Benteler reformjai

A cég a szerkezetátalakítások mellett a működést is hatékonyabbá szeretné tenni, ezért a digitalizációra is nagy hangsúlyt fektet. Mint írják, a 2018-ban indított folyamatok célja a költségmegtakarítás és a hatékonyabb működés.

A folyamatokat az idei évben fel fogják gyorsítani, ennek része lesz a Benteler különböző üzemei közötti együttműködés megerősítése, és a cég stratégiájának, és portfóliójának az újragondolása.

Kiemelt Partnereink