Gyártósor Yale 40VX-55VX homlokvillás ellensúlyos targonca

Yale 40VX-55VX homlokvillás ellensúlyos targonca

autopro.hu | 2022.07.27 15:21

Yale 40VX-55VX homlokvillás ellensúlyos targonca

Fotó: Pagát Gold Zrt.

A Pagát Gold Zrt. kínálatában a Yale 40VX-55VX széria dízelmotoros és gázüzemű változatai egyaránt megtalálhatóak.

Hirdetés

A Yale Veracitor VX sorozat robbanómotoros dízel vagy gázos targoncáit napi 2 – 3 műszakos használatra és teljesen testre szabhatóra, közepes és nagy intenzitású munkafolyamatokra tervezték. Kitűnnek magas szintű hatékonyságukkal, ergonómiával és megbízhatósággal, amely hosszú távon alacsony üzemeltetési költségeket eredményez.

A Yale 40VX-55VX modelleket úgy tervezték, hogy a felhasználók az üzemeltetési követelményektől és körülményektől függően tudjanak a palettából választani. Két modell-konfiguráció létezik: A Value modellek teljesítménye optimális és az üzemeltetési költségek a lehető legalacsonyabbak. A legtöbb funkciót ellátó modell pedig a Productivity névre hallgat, amely már kiemelkedő hatékonyságú Techtronix 200 váltóval felszerelt; emellett további hatékonyság- és biztonságnövelő kisegítő elektronika áll a kezelő rendelkezésére.

Az 1991-ben alapított Pagát Gold Zrt. 100 százalékban hazai tulajdonban lévő vállalkozás, ami mára Magyarország egyik vezető targoncás cégévé nőtte ki magát. Fő tevékenysége targoncák, azok kiegészítőinek, illetve más raktári anyagmozgató eszközök forgalmazása, de targoncák bérbe adásával, szervizelésével és flottamenedzsmenttel is foglalkozik.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink