Gyártósor TOPlus patronos tokmány a Hainbuch kínálatából

TOPlus patronos tokmány a Hainbuch kínálatából

autopro.hu | 2022.03.01 15:19

TOPlus patronos tokmány a Hainbuch kínálatából

Fotó: HAINBUCH

Kifogástalan befogástechnika – ezt nyújtja a Hainbuch. A német vállalat TOPlus típusú patronos tokmánya alkatrészek széles tartományának legprecízebb megmunkálását teszi lehetővé. Segítségével a munka a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb, miközben a minőség és a megbízhatóság is garantált.

Hirdetés

Az alkatrészek szigorú tűrései, az egyre magasabb követelmények, elvárások újabb és újabb kihívások elé állítják az alkatrészgyártókat. Fontos tényező a legkisebb körfutás, a pozíciótűrés, a legjobb felületi minőség és a legrövidebb ciklusidő. A gyártási folyamat tervezésekor figyelembe kell venni további számos tényezőt, amely hosszútávon hatással van az eredményességünkre úgy, mint a forgács okozta problémák, különböző munkadarab-pozíció hibák, a megfelelő öblítés, a karbantartásra fordított időintervallum, a pótalkatrészek gyors beszerzése és még sorolhatnánk. A német Hainbuch cég új TOPlus prémium patronos tokmánya teljes mértékben eleget tud tenni ezen kihívásoknak.

A TOPlus prémium tokmány tökéletesen alkalmas finom és vékonyfalú, valamint masszív és nehéz alkatrészek nagy pontosságú megmunkálására. A hozzá tartozó prémium patronokkal párosítva elérhető körfutás ≤ 5 μm. Ennek feltétele a munkadarabütköző használata. A patron axiális mozgása biztosítja, hogy a munkadarab a belső- vagy homlokoldali ütközőre feküdjön fel. A TOPlus prémium tokmány az ütközőre húzza a munkadarabot. Ez garantálja a legjobb pozíciótűréseket és további stabilitást ad a megfogásnak. Ezáltal gyorsabb előtolással és nagyobb fogásmélységgel lehet a munkadarabot „darálni”!

Előnyök:

  • körfutás ≤ 5 μm a prémium patronokkal, standard patronok esetében ≤ 10 μm (munkadarab-ütköző használata feltétel),
  • finom és masszív szorítás lehetősége,
  • Hainbuch-rendszer használata, adapterek: tüskés-, 2- és 3-pofás-, körmös menesztő, Morse-kúp és mágneses adapterek
  • kedvezőbb költségek, mint a hidraulikusan táguló és membránbefogó eszközök esetében.

A legjobb az összes Hainbuch tokmány közül!

Az 1993-ban alapított Gimex-Hidraulika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkadarab-befogástechnika, valamint ipari és mobilhidraulikus elemek, rendszerek értékesítésével, és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadással, szolgáltatásokkal foglalkozik.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink