Gyártósor STARK.classic.NG nullpontrendszerek a Gimextől

STARK.classic.NG nullpontrendszerek a Gimextől

autopro.hu | 2022.07.12 15:23

STARK.classic.NG nullpontrendszerek a Gimextől

Fotó: Gimex-Hidraulika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Kis- és középszériás alkatrészgyártás esetében mára már elengedhetetlen a nullpontrendszerek használata. A nullpontrendszerek segítségével tudunk leggyorsabban igazodni a változó vevői igényekhez, percek alatt egy másik készülékkel termelhetünk tovább. A beállításra sem kell időt pazarolni!

Hirdetés

Az egyszeres működésű, hidraulikus vagy pneumatikus STARK.classic.NG nullpontelemek rugóerővel vannak rögzítve és hidraulikus vagy pneumatikus oldással rendelkeznek. A hidraulikus változatok egy úgynevezett „harmadik kéz funkcióval” is rendelkeznek, amely a kezelő feladatát könnyíti meg, a cserénél. A STARK.classic.NG nullpontelemek indexálással és/vagy hűtőfolyadék-leeresztéssel is kaphatóak.

A STARK.classic.NG termékcsalád különlegességei:

  • emelés: STARK.classic felemeli a palettát oldáskor,
  • egyszerű: könnyen tisztítható,
  • precíz: a hengeres illeszkedésnek köszönhetően,
  • tartós: a csavarok be vannak húzva az illesztésbe,
  • sokoldalú: szorítás-ellenőrzés, felfekvés-ellenőrzés, lefújatás, közeg átvezetés.

Az 1993-ban alapított Gimex-Hidraulika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkadarab befogástechnika, valamint ipari és mobilhidraulikus elemek, rendszerek értékesítésével, és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadással, szolgáltatásokkal foglalkozik.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink