Gyártósor Sokoldalú megoldást kínál a Yale ERP15 VT elektromos targonca

Sokoldalú megoldást kínál a Yale ERP15 VT elektromos targonca

autopro.hu | 2022.12.07 14:23

Sokoldalú megoldást kínál a Yale ERP15 VT elektromos targonca

Fotó: Pagát Gold Zrt.

A Pagát Gold Zrt. kínálatában megtalálható Yale ERP15 VT elektromos targonca a maga nemében az egyik legszélesebb körben felhasználható típus, ami a hűtőháztól a kültérig bárhol megállja a helyét.

Hirdetés

Az egyik legszélesebb körben felhasználható 48 volt váltóáramú, három támaszú targonca. Legyen szó akár raktári használatról, a 360 fokos kormányzásának és rövid tengelytávjának köszönhetően szűk folyosókon is megállja helyét. De hűtőházi kivitelként, akár drive-in bukókerettel -30 Celsius fokos raktárban több műszakban is alkalmazható, ezenkívül a kültéri használat sem akadály a fűthető kabinos opcióval, amely maximális ergonómiát biztosít és minden anyagmozgatási körülményben jól felhasználható.

Ez az 1500 kg teherbírású kis targonca rendkívül hatékony: váltóáramú motorja hosszú évekre megbízható teljesítményt nyújt, továbbá az olajban futó lamellás fékek, a kettő fokozatban állítható teljesítmény beállítások és a visszagurulás-gátló, az automata kézifék a lehető legoptimálisabb anyagmozgatást biztosítják, mindez rendkívül alacsony zajszennyezés mellet.

Az 1991-ben alapított Pagát Gold Zrt. 100 százalékban hazai tulajdonban lévő vállalkozás, ami mára Magyarország egyik vezető targoncás cégévé nőtte ki magát. Fő tevékenysége targoncák, azok kiegészítőinek, illetve más raktári anyagmozgató eszközök forgalmazása, de targoncák bérbe adásával, szervizelésével és flottamenedzsmenttel is foglalkozik.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink