Gyártósor MPM PLASTIC raktári védőelem rendszer a Maxi-Szertől

MPM PLASTIC raktári védőelem rendszer a Maxi-Szertől

autopro.hu | 2022.09.07 15:22

MPM PLASTIC raktári védőelem rendszer a Maxi-Szertől

Munkaterület-védelem? Állványrendszer-védelem? Partnerünk, az M.P.M. s.l.r. Olaszország meghatározó vállalkozása a munkahelyi biztonsági, területvédelmi rendszerek gyártásában.

Hirdetés

A termékpalettán megtalálhatóak az állványrendszerek védő elemei, a munkafolyosó-védelmi rendszerek, de a munkahelyvédelmi rendszerek is. Az elemek nagy szilárdságúak, de rugalmasak. Ezáltal egy-egy behatást követően nem mennek tönkre, hanem rugalmas alakváltozásuknak köszönhetően a feladatukat a jövőben is nagy biztonsággal látják el.

Az 1996-ban alapított Maxi-Szer Kft. raktártechnikai rendszerek, intralogisztikai rendszerek és üzemeberendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az elmúlt évtizedekben számos logisztikai vállalkozás, multinacionális gyártó, autóipari beszállító bízta meg az intralogisztika területén felmerülő igények megol​dásával.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink