Gyártósor Jungheinrich ERC zi elektromos targoncák kezelőállással

Jungheinrich ERC zi elektromos targoncák kezelőállással

autopro.hu | 2022.03.29 14:22

Jungheinrich ERC zi elektromos targoncák kezelőállással

Fotó: Jungheinrich

Biztonságosak, kibocsátásmentesek, rugalmasan használhatók – a Jungheinrich ERC 214 zi és 216 zi elektromos targoncák megbirkóznak nagy távolságokkal és magasságokkal, nagy teljesítményigényű feladatokkal is. A raktározási munkát a targoncák asszisztensrendszerei könnyítik.

Hirdetés

Az ERC zi fordulékony targonca sokoldalúan használható és nagy magasságban, akár hat méterig is biztonságosan elvégzi a be- és kitárolást. Közepes és hosszú szakaszokon kiválóan alkalmas áruszállításra és komissiózásra. A kerékkarok kiegészítő emelőszerkezetének segítségével két raklapot képes kezelni, ami növeli a hatékonyságot és a rakodási teljesítményt.

Az intelligens rakodási asszisztensrendszereknek köszönhetően a rakomány kezelése egyszerű és biztonságos. A tökéletes ergonómiáról a stabil és rugózott kezelőállás, valamint az automatikus központosításra képes smartPILOT kezelőrendszer gondoskodik, amellyel egy kézzel is irányítható a gép.

A legfontosabb jellemzők:

  • Teherbírás: 1,4 – 1,6 tonna
  • Emelési magasság: 2400-6000 mm
  • Kompakt és nagy teljesítményű a Li-ion akkumulátornak köszönhetően
  • Gyors rakodás két raklap egyidejű szállítása révén
  • Nagyobb szabadmagasság rámpákhoz, küszöbökhöz és egyenetlenségekhez
  • Intelligens rakodási asszisztensrendszerek a biztonság érdekében
  • Okos ergonómiai megoldások a könnyű munkavégzéshez

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink