Gyártósor Görgős állványok raklapok dinamikus tárolására a Jungheinrich-től

Görgős állványok raklapok dinamikus tárolására a Jungheinrich-től

autopro.hu | 2022.10.12 14:16

Görgős állványok raklapok dinamikus tárolására a Jungheinrich-től

Fotó: Jungheinrich

A Jungheinrich Hungária Kft. raklapok dinamikus tárolásának megvalósítására alkalmas görgős állványokat kínál az optimális helykihasználásra és a nagyfokú hatékonyságra törekvő ügyfeleinek.

Hirdetés

Átfolyó rendszerű görgős állványok a FIFO (first in first out) módszerrel működnek. A betárolt áruk – általában kis alkatrészek és csomagok – a görgőkön automatikusan a kivételi helyre gördülnek.

A pushback rendszerű görgős állványok azonos típusú termékek tárolására alkalmas a LIFO (last in first out) módszer szerint és a legjobb helykihasználást kínálják. Sorba rendezett állványkeretekből állnak, amelyek csatornát képeznek. Rendszerint tolóoszlopos targoncák gondoskodnak az áru betárolásáról a pushback rendszerű görgős állványcsatornákban.

  • Átfolyó rendszerű görgős állvány
  • Push back rendszerű görgős állvány
  • Optimális térkihasználás a dinamikus tömbtárolásnak köszönhetően
  • Nagyfokú hatékonyság: az adagolás és kivétel különválasztása
  • Az üzemen belüli szállítási útvonalak lerövidülése
  • Időmegtakarítás az áru automatikus továbbításának köszönhetően
  • Utólagosan is rugalmasan bővíthető
  • A szavatossági idő és a gyártási sorozatok felügyelete

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink