Gyártósor Figure 4 3D nyomtatók a Kvint-R kínálatában

Figure 4 3D nyomtatók a Kvint-R kínálatában

autopro.hu | 2022.12.13 14:17

Figure 4 3D nyomtatók a Kvint-R kínálatában

Fotó: Kvint-R Irodatechnikai Kft.

Kifejezetten a végfelhasználói alkatrészek előállításához és a gyors prototípuskészítési alkalmazásokhoz kifejlesztett alapanyagokkal a 3D Systems Figure 4 3D nyomtatói termékcsaládja rugalmas, jól skálázható megoldást kínál a gyártás optimalizálására.

Hirdetés

A Figure 4 termékcsalád kiemelten fontos fejlesztési területet képvisel a 3D Systems stratégiájában, a technológia gyors, precíz és költséghatékony gyártást tesz lehetővé, az újabb és újabb különféle tesztlaborok által bevizsgált építőanyagok pedig széles felhasználási lehetőséget kínálnak a tervező mérnökök, formatervezők és gyártók számára. A Figure 4 Standalone, Modular és Production ipari 3D nyomtatási rendszerek a felhasználási igényekhez igazítva kínálnak skálázható bővítési lehetőséget a gyártás optimalizálására.

Gyártáshoz tervezett alapanyagok

A Figure 4 alapanyagok kifejezetten a végfelhasználói alkatrészek előállításához és a gyors prototípus-készítési alkalmazásokhoz lettek kifejlesztve. Az új anyagokat átfogó, alapos tesztelésnek vetik alá, amelybe külsős partner cégeket és tesztlaborokat is bevonnak. A fejlesztők folyamatos kapcsolatban állnak a tesztelő cégekkel, így elsőkézből értesülnek, hogy mennyire működőképesek az általuk kínált megoldások.

Sokoldalú felhasználhatóság

A gyors és egyszerű alapanyagváltásnak köszönhetően már egyetlen nyomtató is lehetővé teszi eltérő tulajdonságokkal rendelkező alkatrészek gyártását. A nyomtatást követő utókezelési eljárás (post process) a nyomtatótól függetlenül történik, így az aktuális nyomtatás végeztével az újabb nyomtatási feladat szinte azonnal elindítható.

A Kvint-R Irodatechnikai és 3D Nyomtatási Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozásként 1991 óta jelentős szereplő a hazai irodatechnika és speciális nyomtatók piacán. Az elmúlt közel 30 év során a piaci kihívásoknak megfelelően folyamatosan bővítette kínálatát, fejlesztette szolgáltatásait, új technológiákat vett fel a portfoliónkba. Ennek az innovatív üzleti filozófiának köszönhetően kezdett el foglalkozni 3D technológiákkal a cég, és ennek köszönhetően vált napjainkra a 3D nyomtatás és az additív gyártástechnológia egyik piacvezető cégévé.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink