Gyártósor ETV 216i tolóoszlopos targonca a Jungheinrich-től

ETV 216i tolóoszlopos targonca a Jungheinrich-től

autopro.hu | 2022.02.15 14:17

ETV 216i tolóoszlopos targonca a Jungheinrich-től

Fotó: Jungheinrich

A raktári anyagmozgatás specialistája, a német Jungheinrich előállt egy új, kompakt és mozgékony tolóoszlopos targoncával. Az integrált lítiumion akkumulátorokkal ellátott, 1,6 tonna teherbírású ETV 216i a hagyományos társaihoz képest jelentősen gyorsítja a munkát. Az általa kínált ergonómia, biztonság, rugalmasság és okos asszisztensrendszerek hamar a raktárak kedvencévé teszi a munkagépet.

Hirdetés

Az ETV 216i mozgékony és innovatív tolóoszlopos targonca ideális társ a biztonságos és hatékony be- és kitároláshoz, valamint a raklapok komissiózáshoz történő előkészítéséhez. Az integrált lítiumion-akkumulátornak köszönhetően különösen kompakt méretű, a gyors- és közbenső töltéssel rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé egy- és többműszakos üzemben egyaránt . A gyors emelés és kitolás a rakodólapok átrakását a hagyományos targoncákhoz képest jelentősen gyorsítja.

Az ETV 216i új szerkezete maximális ergonómiát és biztonságot garantál. A gép több olyan okos asszisztensrendszerrel rendelkezik, mint a positionCONTROL vagy az operationCONTROL, ezen kívül a testre szabott kezelési koncepciók könnyű munkavégzést biztosítanak.

A Jungheinrich ETV 216i főbb jellemzői:

  • Teherbírás: 1,6 tonna
  • Emelési magasság: 4550-10.700 mm
  • Beépített lítiumion-akkumulátor gyors- és köztes töltési lehetőséggel
  • Nagyméretű, ergonomikus kialakítású kezelőhely
  • Tökéletes rálátás a kerékkarokra és a teherre
  • Nagy maradvány teherbírás az optimális súlypontnak köszönhetően

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink