Gyártósor EFG BC 316-320 elektromos targoncák a Jungheinrichtől

EFG BC 316-320 elektromos targoncák a Jungheinrichtől

autopro.hu | 2023.10.17 16:22

EFG BC 316-320 elektromos targoncák a Jungheinrichtől

Fotó: Jungheinrich

A Jungheinrich Hungária Kft. kínálatában megtalálható EFG BC 316-320 elektromos négytámaszú targoncák a stabilitás és manőverezhetőség optimális kombinációját kínálják.

Hirdetés

A BC sorozathoz tartozó nagy teljesítményű és megbízható EFG elektromos négykerekű targoncák tökéletesek a legkülönbözőbb szállítási és rakodási munkákhoz. Akár 3 tonnás teherbírásukkal és akár 5 méteres nagy maradvány teherbírásukkal a stabilitás és manőverezhetőség optimális kombinációját kínálják. A ZF sebességváltóval és okos vezérléstechnikával rendelkező kétmotoros elsőkerékhajtás maximális teljesítményt biztosít alacsony fogyasztás mellett.

A Jungheinrich megoldása egy optimális ár-érték aránnyal rendelkező, minőségi targoncára: a szigorú minőségi ellenőrzések és a strapabíró komponensek mindig megbízható működést és csekély kopást garantálnak.

Jellemzők:

  • 3000 - 6500 milliméter
  • 1600 - 3000 kilogramm
  • Strapabíró oszlop és nagy, akár 5 méteres maradvány teherbírás
  • Az intelligens Jungheinrich vezérlés maximális mennyiségű áru rakodását szavatolja

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink