Gyártósor Darabáruk tárolására kínál megoldást a Jungheinrich

Darabáruk tárolására kínál megoldást a Jungheinrich

autopro.hu | 2022.12.20 14:19

Darabáruk tárolására kínál megoldást a Jungheinrich

Fotó: Jungheinrich Hungária Kft.

A Jungheinrich Hungária Kft. páternoszter dinamikus raktárrendszere jelentős helymegtakarítást, a komissiózás hatékonyabbá tételét, illetve egyéni igényekre szabhatóságot kínál a darabáruk tárolásában.

Hirdetés

A páternoszter raktározási rendszerek a körforgás elvén működnek. A körhintához hasonlóan az árucikkek a kezelőnyíláshoz forognak, ahol a kezelő könnyen és biztonságosan kiveheti őket. Igény szerint egyedileg alakíthatóak és nagy sűrűségű tárolást tesznek lehetővé akár a gyártásban, akár a raktárban. Ez maximális helykihasználást teremt minimális alapterületen. További előnyök: nagy komissiózási teljesítmény és forgási sebesség, amely gyors hozzáférést biztosít valamennyi árucikkhez. Szabadon álló körforgó állványként vagy emeletes szerkezetként több kezelőnyílással akár 10 méter magasság is elérhető.

  • Akár 85 százalékos helymegtakarítás is elérhető a függőleges szerkezetnek köszönhetően
  • Hatékonyabb komissiózás az útvonalak lerövidítésével
  • Egyénileg testre szabható a rugalmas tartó koncepciónak köszönhetően
  • A Pick-by-Light rendszerek minimálisra csökkentik a kiszedési hibát
  • Egyszerű csatlakozás különböző raktárirányítási rendszerekhez

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink