Gyártósor Alkatrészek, szerszámok tervezését és gyártását vállalja a Hajdu

Alkatrészek, szerszámok tervezését és gyártását vállalja a Hajdu

autopro.hu | 2023.08.22 15:21

Alkatrészek, szerszámok tervezését és gyártását vállalja a Hajdu

Fotó: Hajdu Autotechnika Ipari Zrt.

A Hajdu Autotechnika Ipari Zrt. fő profilját képezi a préselt és mélyhúzott alkatrészek, részegységek előállítása, illetve az ehhez szükséges szerszámok tervezése és gyártása, több mint 70 éves gyártási és 20 éves autóipari tapasztalattal.

Hirdetés

A Hajdu Autotechnika fennállása első évtizedei során a működésének középpontjában az autóipar állt, de az utóbbi idők változásából, az autóipar strukturális átalakításából kifolyólag szélesítette fókuszát, és nyitott más iparági szereplők felé is. Ebből kifolyólag a Hajdu Autotechnika jelenleg már autóipari, illetve autóiparon kívüli felhasználásra is gyárt termékeket. Partnerei az autóipar Tier 2-es és Tier 3-as beszállítóin túl a mezőgazdasági-, építő- és munkagépek, a vasútipar, valamint az elektronikai ipar szereplői. Ezt a széles skálát szeretnék a továbbiakban olyan új partnerekkel és potenciális piacokkal bővíteni, melyek számára a cég képességei, tapasztalata, kapacitása értékes.

Technológiai képességeik:

- Szerszám menedzsment: áttelepítés, szerszámtervezés, gyártás

  • Áttelepítés: már gyártásban lévő szerszámok és gyártás áttelepítése, adaptálása a cég saját telephelyére.
  • Szerszámtervezés (Creo, Catia, Solid Works, NX, Autoform szimulációs program).
  • Szerszámgyártás: (marás, esztergálás, köszörülés, huzal és tömbszikra, hőkezelés, összeszerelés). A legyártott szerszámelemek megfelelőségét a legkorszerűbb, Blue-LED fényszkenneres vagy 3D-s méréstechnikával ellenőrzik.

- Préselés és mélyhúzás: 31 darab hidraulikus, mechanikus és szervo présgép szolgálja ki a vevői igényeket 100 – 1250 tonna közötti préserővel és 4000 x 1800 maximális méretű asztalmérettel.

- 2D és 3D lézervágás

- Vákuumforrasztás

- Hegesztés

- Összeszerelés

A Hajdu Autotechnika célja, hogy partnerei számára minél komplexebb szolgáltatást nyújtson a termék tervezésétől az életciklus végéig. Nem csupán alkatrészek, hanem akár részegységek gyártását, szerelését is vállalja.

A 100 százalékban magyar magántulajdonban lévő Hajdu Autotechnika Zrt. több évtizedes ipari tapasztalattal a háta mögött foglalkozik jellemzően autóipari alkatrészek, valamint fémmegmunkálással és lemezalakítással előállított részegységek gyártásával. Vállalják gyártóeszközök tervezését, kivitelezését, karbantartását is.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink