Gyártók Winterkorn 84 milliárd euróval számol a következő öt évben

Winterkorn 84 milliárd euróval számol a következő öt évben

autopro.hu | 2013.12.19 10:29

Winterkorn 84 milliárd euróval számol a következő öt évben

A legjobb termékekkel, világméretű jelenléttel és kiváló csapatával a Volkswagen csoport minden szükséges adottsággal rendelkezik az előtte álló feladatok sikeres megoldásához – jelentette ki Martin Winterkorn, az igazgatótanács elnöke a wolfsburgi gyár üzemi gyűlésén.

Hirdetés

– Korántsem csupán a darabszámok fontosak számunkra. Minőségi fejlődésre is törekszünk, amiből mindenki profitálhat: ügyfeleink, befektetőink, dolgozóink, környezetünk és az egész társadalom. Vállalatunk nagyon jól halad ezen az úton – hangsúlyozta Winterkorn. E fejlődés feltételeinek megteremtése érdekében összesen 84,2 milliárd eurót tervez az elkövetkező öt év során új modelljei, illetve környezetkímélő technológiák és gyárak kifejlesztésébe invesztálni. – A Volkswagen eltökélten tekint a jövőbe.

– Egyes piacok komoly kihívást jelentő alakulása és a vetélytársak jelentős piaci nyomása 2014-ben is elkísér minket, ezért még stabilabbá és még versenyképesebbé tesszük a márkát illetve a teljes vállalatcsoportot – emelte ki.

Mint elhangzott, ennek része a következetes költségvetési fegyelem, valamint a vállalat eleve intenzív innovációs erejének további növelése, például az alternatív hajtásrendszerek területén. – E nehéz körülmények közepette is jó úton tartjuk vállalatcsoportunkat.

Beszédében külön köszönettel illette a vállalat dolgozóit az elmúlt tizenkét hónap során végzett munkájukért. – Köszönöm kiváló munkájukat. Továbbra is számítunk tudásukra és szenvedélyes eltökéltségükre, amellyel tovább haladhatunk a csúcsra vezető úton.

Kiemelt Partnereink