Gyártók Vörösszőnyeg sincs a BMW nélkül

Vörösszőnyeg sincs a BMW nélkül

autopro.hu/Sz.K. | 2023.05.15 04:20

Vörösszőnyeg sincs a BMW nélkül

Fotó: BMW Press Club

A BMW a tavalyi évet követően 2023-ban ismét a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos partnere lesz. A bajor prémium autógyártó partnereivel több mint 200 teljesen elektromos járműből álló választékkal, valamint az új BMW XM modellekkel készül a fesztiválra.

Hirdetés

Az esemény helyet biztosít a BMW Films új, akciódús produkciójának bemutatójához, valamint a The Icon innovatív új vízi járművének leleplezéséhez is. A világpremierje után pedig az új BMW i7 M70 xDrive - a márka leggyorsabb tisztán elektromos hajtású modellje először lesz látható a közutakon.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy folytathatjuk hivatalos partnerségünket a Cannes-i Filmfesztivállal” - mondta Jens Thiemer, a BMW ügyfél- és márkaigazgató-helyettese.

Iris Knobloch, a cannes-i fesztivál elnöke hozzátette: „2022-ben a BMW hivatalos autóipari partnerként csatlakozott a Cannes-i Fesztiválhoz, és a fesztivál környezetvédelmi politikájával összhangban 80 kivételes, 100 százalékban elektromos modellből álló flottát biztosított. Büszkék és boldogok vagyunk, hogy számíthatunk a BMW támogatására.”

A BMW látványos előadásai

A BMW Films új produkciójában a bajor prémiummárka folytatja a jelenlegi modelleket főszerepben bemutató filmes csúcspontok hagyományát. A BMW Films új produkciójának cannes-i premierjén a rajongók ismét pörgős vezetési felvételekre, látványos akciókra és sztárszereplőkre számíthatnak.

Egy másfajta premier is várja a filmfesztivál látogatóit Cannes-ban, ahol először mutatják be a The Icon című filmet. A BMW a TYDE hajógyártóval együttműködve kifejlesztett és megépített innovatív vízi járművel, amely kibocsátásmentes mobilitást kínál a vizeken.

Luxus a fesztivál vendégei számára

2023. május 16. és 27. között a világ minden tájáról érkeznek filmesek, színészek és mozirajongók a Côte d'Azur-i üdülőhelyre, Cannes-ba, hogy megtekintsék a legfontosabb új produkciókat és tanúi legyenek az Aranypálma-díj átadásának. A BMW felel a különböző transzfer útvonalakon a rendezvényekre való szállításért, amely a város Palais des Festivals et des Congrès épületében kerül megrendezésre. A jelenlévő BMW modellekből álló flotta mindegyike elektromos meghajtással rendelkezik, így szinte teljes csendben és nulla károsanyag-kibocsátással siklanak majd a cannes-i forgalomban. Az eredmény a fenntartható luxus igazi ízelítője a nemzetközi vendégek, a fesztivál résztvevői és a VIP-k számára. Az utasok az autó M hibrid hajtásrendszere által nyújtott exkluzív teljesítményélményre és az M Lounge hátsó utastér egyedülálló hangulatára számíthatnak.

Panoráma kijelző a BMW i7-ben

A BMW i7 modellekkel utazó fesztiválvendégek a teljesen elektromos szedán hátsó részében elhelyezett 31,3 colos panorámaképernyőn élvezhetik az új BMW Films produkciót. A kijelző a tetőkárpittól egészen az első ülések háttámlájáig és a belső tér csaknem teljes szélességében lefelé nyúlik, így páratlan szórakozási lehetőséget kínál a BMW i7 hátsó üléseiben. A nagyméretű panorámaképernyő és a prémium hangrendszer együttesen exkluzív, kerekeken guruló mozivá varázsolja a második üléssort.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink