Gyártók Újranyitja futurisztikus bemutatótermét a Kia

Újranyitja futurisztikus bemutatótermét a Kia

autopro.hu/P.B. | 2021.08.13 08:22

Újranyitja futurisztikus bemutatótermét a Kia

Fotó: Kia

Újra megnyitja kapuit a Szöul déli részén található központ, a Kia360. Ez nemcsak egy sima bemutatóterem, hanem egy olyan épület, amiben a jövő technológiai megoldásaival is találkozhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

A Kia360 a vállalat első nyilvános tere, amely bemutatja a márka legújabb kínálatát, beleértve a jövőbeli, fenntartható mobilitási megoldásokat és a tervezési innovációkat. Az épület most újra megnyílt a Kia új márkastratégiájával összhangban. A Kia360 először 2017-ben nyitotta meg kapuit korábbi beceneve, a BEAT360 alatt.

Az épület 1900 négyzetméter, ekkora terület áll a látogatók rendelkezésére felfedezni és átélni a Kia által nyújtott élmény – írja a gyártó.

Artur Martins, a Kia brand vásárlói élményért felelős divíziójának alelnöke arról beszélt, hogy a Kia360 tökéletes példa a márka által képviselt filozófiának: megteremteni azt az időt és a teret az ügyfeleink számára, ami ötleteik megvalósítására ösztönzi őket.

Megújult külső

A Kia360 épületének külsejét a márka új dizájnja alapján tervezték át, lehetővé téve a különféle „szemet gyönyörködtető világítást” egész nap. A belső tér három zónát foglal magában, melyek össze vannak kötve egymással, lehetővé téve a látogatók számára, hogy könnyedén és sorrendben értékelhessék változatos kiállításokat.

A három zónák közül az első a brandről és a dizájnról, a második a felhasználási élményről, a harmadik pedig az elektromobilitásról szól.

A járvány miatt kialakult helyzethez alkalmazkodva a látogatók általános információkat kaphatnak a Kia360-ról a digitális kioszkokból, valamint a padlón található QR-kódok használatával.

Kiemelt Partnereink