Gyártók Újradefiniálja az autózást a Hyundai

Újradefiniálja az autózást a Hyundai

autopro.hu/P.B. | 2023.02.13 09:19

Újradefiniálja az autózást a Hyundai

Fotó: Hyundai

Új szolgáltatást indított a Hyundai – egyelőre csak az Egyesült Államokban. A szoláltatás lényege, hogy az ügyfelek komolyabb elköteleződés nélkül vezethetik a Hyundai elektromos modelljeit az előfizetéses rendszerben.

Hirdetés

Az új Evolve+ előfizetési szolgáltatás keretében a Hyundai elektromos járműveit lehet használni. A feliratkozásnak hála vásárlás vagy hosszabb távú lízing kötelezettsége nélkül is lehetőség nyílik a Hyundai autóinak használatára.

Az Evolve+ előfizetéses szolgáltatás hónapról hónapra működik, 1600 kilométer (1000 mérföldet), biztosítást, karbantartást, regisztrációt és közúti segítségnyújtást fedez, havi 699 dollárért (mintegy 254 ezer forint) egy Kona Electric, és 899 dolláros áron (közel 330 ezer forint) Ioniq 5 esetében. A Hyundai eddig hat állam hét városában, kiválasztott márkakereskedésekben vezette be az Evolve+-t, de még az idén terjeszkedne.

A Hyundai a szolgáltatása rugalmasságát is hirdeti, mivel míg más „előfizetési szolgáltatásokhoz 3-5 hónapos minimális futamidőre kell elköteleznie magát az ügyfeleknek”, addig az Evolve+ előfizetés lehetővé teszi az előfizető számára, hogy „bármikor lemondjon mindent, és nincs szükség hosszú távú elkötelezettségre.” A szolgáltatáshoz azonban 28 napos kötelezettségvállalás tartozik – írja az electrive.com.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink