Gyártók Transzporter minden terepre

Transzporter minden terepre

autopro.hu | 2014.03.09 14:27

Transzporter minden terepre

A gyártó szándéka szerint mindenféle útra és terepre alkalmas a népszerű mikrobusz újabb variánsa.

Hirdetés

Kiemelkedő képességek, kényelem, szabadság - ezeket igyekszik egyszerre megtestesíteni a Volkswagen Multivan Alltrack. Alapvető adottságai mellett számtalan felszerelése biztosítja, hogy a modell minden elképzelhető feladatot könnyedén oldjon meg. A jármű eltér a piacon kapható többi modelltől, egyebek mellett fényesre polírozott, 19 hüvelky átmérőjű könnyűfém keréktárcsáival, „holdfény gyöngyház” árnyalatra fényezett külseje kifinomult részletmegoldásaival és utastere igényes hangulatával.

A Multivan Alltrack két világot hordoz magában: nagyszerű kvalitások műúton és attól távol egyaránt. E koncepció jelenik meg következetesen az utastérben is, amely minőségi és tartós anyagaival, magas fokú funkcionalitásával és a világjárók karakteres vonzerejével tűnik ki. Az igényesen varrott, kék-szürke árnyalatú finom natúr bőr igényes kontrasztot alkot a „vinterio” eljárással készült, sötétbarna eredeti hajópadlóval. Az alumíniumkeretes ablakok szegélye mentén húzódó, tenyérnyi szélességű dekorcsík szintén e porózus anyagból készült. E sáv a kartámaszok magasságában fut mindkét oldalon egészen a vezetőtérig, így alkotva vizuális kapcsolatot a középen elhelyezett, jól látható infotainment-rendszerrel, amely a 8 hüvelykes képátlójú, kapacitív érintőképernyőről vezérelhető. A megfelelő színvonalú hangzásvilágról a centersugárzóval ellátott Dynaudio hangrendszer gondoskodik.

A padlózatban masszív sínrendszer járul hozzá a beltér funkcionalitásához. A Multivan Alltrack mozgatható ülései számára kínált, variálható alapon túl mobil konyhamodul is rendelhető, amely a menetirányra merőlegesen a bal oldalon, vagy az első ülések mögött egyaránt elhelyezhető.

A Multivan 4Motion összkerékhajtás-rendszerében 2 literes TDI erőforrás dolgozik, amely a hátsó tengely elé épített Haldex-tengelykapcsoló felé továbbítja 180 lóerős teljesítményét. A jármű terepszöge elöl 21, hátul 15 fok.

E tanulmánymodelljével a Volkswagen haszonjárművek az összkerékhajtás területén szerzett tapasztalatait is meg kívánja mutatni, amelyek hagyományai 29 esztendőre, egészen a T3 Transporter mikrobusz- és zárt áruszállító változatáig nyúlnak vissza. A Caddy 4Motion egyedülálló sikereket ért el az elmúlt öt év során, 2010 óta pedig különböző változataival és egyre bővülő képességeivel az Amarok pickup szerepel kategóriájában. 2012-ben az Achleitner összkerékhajtásával készülő Crafter 4Motion tette teljessé a márka 4x4-es palettáját.

Mindez pedig nemcsak bővíti a kínálatot, hanem az ügyfelek egyértelmű igényeinek kielégítése is, hiszen Európában minden ötödik Volkswagen haszongépjárművet összkerékhajtással rendel meg tulajdonosa.

Kiemelt Partnereink