Gyártók Pénzt adna érte a BMW, ha az ő e-autójukra váltanak

Pénzt adna érte a BMW, ha az ő e-autójukra váltanak

autopro.hu/R.K.E. | 2024.03.07 14:23

Pénzt adna érte a BMW, ha az ő e-autójukra váltanak

Fotó: BMW Group PressClub

A BMW új ösztönzőt vezetett be az elektromosautó-vásárlók számára: 1000 dollár kedvezményt kapnak, ha Tesláról vagy más e-autóról váltanak. Az új program nem vonatkozik a benzines autókra.

Hirdetés

Az egy adott autómárkától származó járművek tulajdonosainak átállásra való ösztönzése nem újdonság. Ezeket gyakran „elhódító programoknak" nevezik. A BMW és amerikai márkakereskedői közötti, a Cars Direct által megszerzett dokumentumok szerint a német autógyártó új, 1000 dolláros „elhódítási" programot indított az új BMW i4, i5 és iX vásárlói számára.

A BMW által a kereskedőknek a múlt héten küldött közlemény szerint a német autógyártó bevezette az új BMW 2024 BEV Conquest Programot, amely 1000 dollárt ad a kiválasztott elektromosautó-márkák tulajdonosainak, ha azok a BMW egyik elektromos járművére váltanak.

Az új ösztönzésre jogosult elektromos járművek között van a Tesla, Audi, Mercedes-Benz, Polestar, Rivian, Lucid
Ford Mustang Mach-E és a VW ID4. Bár szinte minden elektromos jármű jogosult a támogatásra, egyértelmű, hogy a BMW a Tesla-tulajdonosokat veszi célba, mivel ők képviselik az elektromos járművek tulajdonosainak többségét az Egyesült Államokban – írja az Electrek.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink