Gyártók Limitált szériával ünnepli az elektromos Twingo megjelenését a Renault

Limitált szériával ünnepli az elektromos Twingo megjelenését a Renault

autopro.hu/M.K.F. | 2020.07.27 12:18

Limitált szériával ünnepli az elektromos Twingo megjelenését a Renault

Fotó: Renault Media

Bár a limitáltszériás Vibes az elektromos Twingo megjelenését ünnepli, a későbbiekben elérhető lesz benzines hajtással is. Az új Twingo hamarosan az utakra kerül, a modellre már az új tanév kezdetével egyidőben, 2020 ősztől leadhatóak a rendelések Franciaországban.

Hirdetés

A Vibes nevű limitált szériás Twingo Electric exkluzív, új színe a Valencia Orange fantázianevű, egyedi narancssárga szín. Az autó fehér díszítésű hűtőrácsot kapott, valamint 16 colos, fehérgyémánt színű könnyűfém felnikkel és narancssárga dísztárcsával lesz igazán egyedi modell.

A kettősség gondolatával összhangban a Vibes sorozat az érkező új modell színpalettájában is a vevők rendelkezésre áll majd. Emellett a karosszériát különleges minták díszítik, fehér és szürke, illetve narancssárga és szürke kombinációjú hullámos csíkok, a választott mintától függően. Két minta lesz elérhető, egy visszafogottabb és egy extravagánsabb változat. A töltő nyílás fölött egy speciális motívum jelképezi az akkumulátort, hangsúlyozva, hogy a széria elektromos működésű.

Belül a kijelző feletti műszerfal Vibes mintázatú, színes csíkokkal. A hét hüvelykes Easy Link kijelző lehetővé teszi a sofőr számára, hogy időben észlelje a töltőállomások helyét, továbbá Google Android Auto és Apple CarPlay kapcsolattal is rendelkezik az autó. Az ülések az exkluzív kivitelhez híven kevert bőr, illetve szövet kárpittal vannak borítva, narancssárga díszítéssel. Különleges ablakpárkányok, fedőszőnyegek és narancssárga alap tölti ki a csomagtartót – írja a Renault közleménye.

Nem Franciaországban debütál a modell

Érdekesség, hogy az elektromos Twingo előbb lesz elérhető Németországban, mint Franciaországban. Németországban már augusztustól, Franciaországban csak szeptembertől rendelhető a modell, a megrendelt autók még idén kiszállításra kerülnek.

Németországban a Vibes ára 24.165 euró lesz, amivel az elektromos Twingo egy viszonylag drága autónak számít a maga kategóriájában.

Kiemelt Partnereink