Gyártók Leporolták a kompakt Lexust

Leporolták a kompakt Lexust

autopro.hu | 2013.11.30 10:19

Leporolták a kompakt Lexust

Az új CT 200h modell 2014 első negyedévében jelenik meg az európai piacokon.

Hirdetés

Az emisszió jelentős mérséklésének köszönhetően a modell CO₂-kibocsátási értéke a kategória legjobbja. A 16 colos kerekkel szerelt Comfort változatok emissziója 6 g/km-rel, 94-ről 88 g/km-re csökkent, míg a 15 colos kerekeken futó Eco modellek CO₂-kibocsátása 5 g/km-rel, 87-ről 82 g/km-re esett vissza.

Karosszériája merevebb, futóműve fejlettebb lett, s a tökéletesebb aerodinamikának köszönhetően NVH (Zaj, Vibráció és Nyersesség) értékek is javultak, így az autó vezetése élvezetesebbé vált, s a kabin zajszintje is tovább csökkent.

Lexus CT 200h
Kattintson a képre további fotók megtekintéséhez!

A hibrid hajtási rendszer áthangolt vezérléssel működik. A motor fordulatszáma immár egyenletesebben, az autó sebességével és a gázpedál lenyomásával összhangban emelkedik, így a jármű vezetésének érzete még jobban hasonlít a hagyományos automata váltós autókéhoz.

A világ első bambusz-hangszóró technológiájának köszönhetően tovább javult a Lexus audiorendszerének hangminősége. A bambuszrostok, a növényi opálszemcsék és a faszén kombinációjából készül a legvékonyabb hangszórómembrán jobb hangminőséget tesz lehetővé.

A felszereltséget tovább gazdagítja a Lexus Media Display rendszer tolatókamerája, az alacsony guminyomásra figyelmeztető rendszer, valamint a menetstabilizáló és kipörgésgátló kikapcsoló gombja.

Kiemelt Partnereink