Gyártók Kooperál az Airbus és az Aston Martin

Kooperál az Airbus és az Aston Martin

autopro.hu/Sz.K. | 2020.01.14 04:20

Kooperál az Airbus és az Aston Martin

Leleplezésre került az Aston Martin Lagonda és az Airbus Corporate Helicopters együttműködésének első gyümölcse, az ACH130 Aston Martin Edition.

Hirdetés

Az ACH130 stílusos, különleges kiadása négy Aston Martin-féle enteriőr és exteriőr változatban elérhető, melyekben utazva egy luxusautóban érezhetjük magunkat. Az Airbus Corporate Helicopters és az Aston Martin mérnökei több mint egy évig dolgoztak együtt az új modellen.

Variálható külső és belső

Négy exteriőrrel és kiegészítő enteriőrrel kaphatóak, melyeken meghatározók az Aston Martin jegyek, kezdve az ikonikus szárnyakkal, melyet a bőr felületekbe hímeztek. A külső az autógyártó fekete és ezüst, név szerint a Jet Black, a Skyfall Silver, tovább a Xenon Grey, az Arizona vagy az Ultramarine Black színeiben játszik.

A helikopter belsejét az autók belső tere inspirálta. Velúrral és választható színű bőrborítással rendelhető, melyek az Oxford Tan, a Pure Black, a Cormorant vagy az Ivory színeiben pompáznak.

A különleges kiadás műszerfalán a partnerek logói, a gyártási szám, továbbá igény szerint a tulajdonos neve szerepel.

Izgalmas kihívás

– Megvannak a saját autótervezési alapelveink, és az utóbbi években megtanultuk, hogy ezeket hogyan alkalmazzuk más területeken, mint például az építészet, a motorkerékpárok, illetve most a helikopterek estében – mondta Marek Reichman, az Aston Martin alelnöke és kreatív igazgatója. – Most először terveztünk helikoptert, amely számos érdekes kihívást hozott számunkra, de élvezettel ugrottuk meg a lécet. Az esztétika létfontosságú az Aston Martin és az ügyfeleink számára egyaránt, és szerintünk az ACH130 Aston Martin Edition gyönyörű gép lett. Csodálatos vásznat biztosított csapatunk számára, melyen dolgozhattunk, így nagyon várjuk az emberek reakcióját.

A helikopter azoknak való, akik szeretnek vezetni

– A helikopter optimális pozícióval rendelkezik azon piacon, ahol a tulajdonosok maguk szeretik vezetni légi járművüket, és ez márkahűséget generál – mondta el Frisséric Lemos, az Airbus Corporate Helicopters feje. – Az Aston Martin termékei is ehhez hasonlóan azoknak valók, akik szeretnek a kormánynál ülni, így inspirálják a két márka összefonódását. Éppen ezért tökéletes partnereink új modellünk fejlesztésében.

Az ACH130 Aston Martin Edition 2020 első negyedévétől lesz kapható, egyéni rendelésre. További információ: itt.

Borítókép: Aston Martin

Kiemelt Partnereink