Gyártók Knáb Erzsébet: közösen sok mindenre képesek vagyunk

Knáb Erzsébet: közösen sok mindenre képesek vagyunk

autopro.hu | 2015.09.13 12:52

Knáb Erzsébet: közösen sok mindenre képesek vagyunk

Az Audi Hungaria Motor Kft. munkatársai idén is bizonyították elkötelezettségüket: Az Audi Hungaria második Önkéntes Napja messze felülmúlta a tavalyi év sikerét. Több mint 600 munkatárs dolgozott önkéntesen 36 projekten Győrben és környékén.

Hirdetés

„Örömmel tölt el, hogy ilyen sok munkatárs vett részt az Audi Hungaria második Önkéntes Napján. Igazán remek projekteket valósítottunk meg szülővárosunkban, Győrben és környékén“ - mondta Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Elhivatottságunk és felelősségvállalásunk túlmutat a gyár területén. Célunk, hogy munkánkkal jelentősen hozzájáruljunk a győri régió életszínvonalának növeléséhez.”

Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója Ménfőcsanakon a gyermekorvosi rendelőben az Audi Hungaria önkénteseivel

Az Audi Hungaria munkatársai különböző egészségügyi-, szociális-, oktatási-, természetvédelmi- és sportprojekteket kezdeményeztek, amelyeket kollégáikkal közösen meg is valósítottak. Három projekt kiemelt támogatást kapott: az „Értelmi fogyatékosok rehabilitációs intézetének felújítása” Koroncón, a „Felújítási munkálatok az Autista Lakóotthonban” Mindszentpusztán és a „Kert kialakítása a Családsegítő Szolgálat számára” Győrben. Mindhárom projekt nagyban hozzájárul a rászorulók életkörülményeinek javításához.

Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója Győrben a Családsegítő Szolgálatnál az Audi Hungaria Önkénteseivel

Emellett számos iskola, óvoda és idősek otthona is megújult az Audi Hungaria munkatársainak köszönhetően, valamint számos játszóteret és sportpályát is felújítottak. Idén először valósítottak meg a munkatársak Győrtől távolabbi településeken, többek között Komáromban és Pápán is, projekteket.

Az Audi Hungaria célul tűzte ki, hogy hagyományt teremtsen az Önkéntes Nappal, amelyet a munkatársak is széleskörűen támogatnak. Annyira nagy volt az érdeklődés a vállalaton belül a rendezvény iránt, hogy idén mind a projektek, mind a résztvevők számát duplájára emelték.

Kiemelt Partnereink