Gyártók Itt vannak az első képek a legújabb Opel Astráról

Itt vannak az első képek a legújabb Opel Astráról

autopro.hu/P.B. | 2021.06.09 15:23

Itt vannak az első képek a legújabb Opel Astráról

Fotó: Opel Media

Letisztult, futurisztikus, modern – nagyjából ezek a szavak jutnak eszünkbe először, ha az Opel által kiadott képeket nézegetjük. Az biztos, hogy drasztikus megújuláson esik át az Astra, de a végeredményről egyelőre nem tudni sokat.

Hirdetés

Az Opel szerint az új Astra egyben új fejezetet jelent a modell harmincéves történetében – a néhány képet látva efelől nincsenek kétségeink. Ez lesz egyébként az első elektrifikált Astra, így a külső mellett is van miért várni a megjelenését.

Fotó: Opel Media

A külsőn leginkább feltűnő változás a legújabb Opel Mokkánál bevezetett Opel Vizar, ami az autó egész elején végigfutó elem, magában foglalva a modern LED-lámpákat. Hátul az „Astra” felirat a csomagtartó közepén helyezkedik majd el.

Az utastér is futurisztikus lesz

A Pure Panel legújabb generációja került az Astra utasterébe, így szinte mindent érintőképernyőn lehet majd állítani, a gyártó szerint a gombok számát minimalizálják a modellben. A vezetői élmény újdonságát hangsúlyozza a kormány és az ülés új anyaga és textúrája.

Fotó: Opel Media

A legújabb Astra gyártása az idei évben kezdődik meg Németországban, Rüsselsheim városában – derül ki a gyártó közleményéből.

Kiemelt Partnereink