Gyártók Folytatódnak a bértárgyalások a győri Audinál

Folytatódnak a bértárgyalások a győri Audinál

autopro.hu | 2023.02.09 16:23

Folytatódnak a bértárgyalások a győri Audinál

Fotó: Audi Hungaria

Az Audi Hungaria és az Audi Hungária Független Szakszervezet tárgyalódelegációi február 9-én folytatták a szakszervezet által átnyújtott bérkövetelés közös szakmai elemzését.

Hirdetés

A felek tovább vizsgálták a követelt bérfejlesztés gazdasági hatásait.

Napirenden volt többek között a jubileumi bónusz rendszere, az 50 és 55 év feletti munkavállalókat megillető szabadságkeretből, a saját rendelkezésű napokra vonatkozó szabályozás, a teamgyűlések kérdésköre és az elszámolási időszakban megkeletkezett negatív órák kezelése munkaviszony megszűnése esetén.

A bértárgyalások 2023. február 2-án kezdődtek meg. A munkaadói és munkavállalói képviselet közötti, jelenleg érvényes bérmegállapodás 2023. március 31-ig hatályos, így a feleknek lehetősége van a fenti témákat érdemben megtárgyalni.

A felek célja, hogy a jelenleg zajló bértárgyalások során vállalatunk jövőképességét erősítő és egyben munkatársaink éves jövedelmének versenyképességét megőrző megállapodást érjenek el.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink