Gyártók Együttműködésre lépett az Arval és az MG Motors

Együttműködésre lépett az Arval és az MG Motors

Pörge Béla | 2022.09.02 15:20

Együttműködésre lépett az Arval és az MG Motors

Fotó: Pörge Béla

A napokban mutatkozik be hivatalosan is a korábbi brit márka kínai újjászületése, az MG Motors. Az MG autóinak terjedéséhez sokat tehet hozzá az első komolyabb hazai partnersége: az Arval flottájában is megjelenhetnek az MG autói.

Hirdetés

A közel 100 éves autógyártási hagyományokkal rendelkező Morris Garages autómárka újjászületett modelljei hamarosan a magyar vásárlók számára is elérhetővé válnak. A kínai tulajdonba kerülő MG egyelőre Kínában gyártja autóit, de tervben van egy európai gyár felhúzása is a kontinens piacának ellátása érdekében.

Az MG szeptember 6-án mutatkozik be részletesebben a magyar közönség számára, az eseményről természetesen az autopro.hu is be fog számolni, ám már korábban, szeptember 1-jén fontos bejelenteni valója akadt a cégnek.

Az Arval és az MG partnerségre lépett, ennek jegyében az Arval flottáiban megjelennek a kínai gyártó autói is. Három példányt az Arval rendezvényén is megtekinthettünk, azonban részleteket egyelőre még nem árultak el a felek – így nem tudni még, mennyibe kerülnek majd az MG egyes modelljei, valamint azt sem, az Arval milyen kondíciók mellett bocsátja ügyfelei részére az autókat.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink