Gyártók Bárhol megállja majd helyét a LEVC áruszállítója

Bárhol megállja majd helyét a LEVC áruszállítója

autopro.hu/V.M. | 2020.08.14 09:19

Bárhol megállja majd helyét a LEVC áruszállítója

Fotó: LEVC

A LEVC (Londoni Elektromos Jármű Vállalat) egy átfogó átalakítási programot dolgoz ki az idén érkező VN5 áruszállítójához. Az utólagos átalakításokkal az akkumulátoros elektromos jármű a speciális követelményű feladatkörökben is sikerrel lesz alkalmazható.

Hirdetés

A típus piacra dobásakor a közműfenntartó, a csomagkézbesítő, a létesítménymenedzsment szektoroknak, a sürgősségi szolgálatoknak, illetve élelmiszerhűtésre fognak speciális átalakítási csomagokat kínálni, amelyeket később továbbiak fognak kiegészíteni. A módosításokat átalakításra szakosodott vállalkozások fogják elvégezni a LEVC hivatalos útmutatói alapján, a teherbírás maximalizálása érdekében nagyszilárdságú, könnyű anyagokat használva. A cégek egyúttal bármikor segítséget kérhetnek majd a LEVC angliai Anstyben lévő mérnökcsapatától.

A LEVC az olyan partnerei, mint a Royal Mail vagy az Octopus Energy közreműködésével már teszteket folytat a speciális rendeltetésű VN5-ök prototípusaiként szolgáló, szintén tisztán elektromos TX Shuttle átalakított változataival.

Az egy töltéssel 484 kilométer megtételére képes VN5 kiszállításai 2020 utolsó negyedévében kezdődnek. 5,5 köbméteres rakterében 830 kilogrammnyi teher szállítására lesz képes.

Kiemelt Partnereink