Gyártók Audi A3-at kaptak a győri filharmonikusok

Audi A3-at kaptak a győri filharmonikusok

autopro.hu/P.M. | 2016.06.02 14:01

Audi A3-at kaptak a győri filharmonikusok

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása, azaz 1993 óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének. A társadalmi felelősségvállalás jegyében a győri motor- és járműgyártó 2015-ben hároméves szponzori szerződést írt alá a Győri Filharmonikus Zenekarral. Ezen együttműködés jegyében Knáb Erzsébet zemélyügyekért felelős ügyvezető igazgatója két teljes egészében Győrben készült, gleccserfehér Audi A3 Limousine-t adott át a társulatnak.

Hirdetés

– Ahhoz, hogy egy zenekar elismert és sikeres legyen a közönség köreiben, elengedhetetlen a művészek közötti tökéletes összhang és pontosság megteremtése. Mi ugyanerre a precizitásra törekszünk, hogy vevőinket le tudjuk nyűgözni termékeinkkel – fogalmazott Knáb Erzsébet. – Az Audi Hungaria a prémium minőséget képviseli a járműiparban, csakúgy mint a Győri Filharmonikus Zenekar világszerte sikeres előadásaival a zeneművészetben.

A két járművet a jövőben Karvaly Szilárd oboa és Stampf Sándor cselló szólamvezetők fogják használni. Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar mellett 2002 óta főtámogatója a Győri Balettnek. A vállalat számos egyéb kulturális rendezvényt és kezdeményezést is támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét.

Kiemelt Partnereink