Gyártók A szavazók szerint az Octavia és a Karoq a legjobb autó

A szavazók szerint az Octavia és a Karoq a legjobb autó

autopro.hu/Sz.F. | 2018.02.06 13:12

A szavazók szerint az Octavia és a Karoq a legjobb autó

Modelljeivel a Skoda két első helyezést is szerzett az Auto Motor und Sport szakmai magazin Legjobb Autók 2018 szavazásán, amelyen a lap több mint 117 ezer olvasója vett részt.

Hirdetés

Az Octavia a voksok 18,6 százalékával sorozatban immár ötödik alkalommal diadalmaskodott Németország legjobb alsó-középkategóriájú importautójaként. Az új Karoq szintén jól indul: alig érkezett a piacra, s a szavazatok 16,5 százalékával máris a Kompakt SUV-modellek/Terepjárók kategóriájának import-győztesévé választották.

Idén 42. alkalommal rendezték meg az Auto Motor und Sport szakmai magazin Legjobb Autók (Best Cars) olvasói szavazását, amelyen tizenegy kategória összesen 378 modellje vett részt.

Az elmúlt év során kiszállított közel 419 ezer példányával az Octavia továbbra is a márka bestsellere, az alsó-középkategóriájú modellből 2017-ben mintegy 60 ezer talált új autóként gazdára Németországban. 2017. februárban a modell széleskörű fejlesztésen esett át.

A Karoq Németországban tavaly októberi piaci bevezetése óta gyűjtött 12 ezer megrendelésével bizonyította népszerűségét.

Kiemelt Partnereink