Gyártók A Hyundai importőre hozza októbertől a Jaguárt és a Land Rovert is

A Hyundai importőre hozza októbertől a Jaguárt és a Land Rovert is

autopro.hu/K.A. | 2011.08.08 12:46

A Hyundai importőre hozza októbertől a Jaguárt és a Land Rovert is

Az AutoBinck magyarországi leányvállalata veszi át a Jaguar, a Land Rover, valamint a Range Rover autómárkák hazai importőri képviseletének jogát Magyarországon, 2011. októberétől.

Hirdetés

Az AutoBinck csoport hazai leányvállalata 2007-ben kezdte meg működését, és a nagy múltú brit autómárkák képviseletével terjeszti ki tevékenységét. A Jaguar, Land Rover, és Range Rover népszerűsítésére a cégcsoport teljesen új leányvállalatot alapított, British Automotive Hungary Kft. néven.

Jaguar XF

– Annak ellenére, hogy működésünket Magyarországon abban az időszakban kezdtük meg, amikor a gazdasági válság alapjaiban változtatta meg az autópiacot, az AutoBinck mégis sikeres nagy-, és kiskereskedelmi tevékenységet folytat immáron négy esztendeje – mondja Tim Tozer, az AutoBinck csoport vezérigazgatója.

„A vállalat múltja, szellemisége, és elkötelezettsége meggyőzte a Jaguar Land Rover csoportot arról, hogy cégünket bízza meg a termékeinek disztribúciós tevékenységével. A JLR biztosított minket támogatásáról, és a British Automotive Hungary Kft. sikereibe fektetett bizalmáról, melyhez kiváló alapot szolgáltat a lenyűgöző modelloffenzíva, beleértve az új Range Rover Evoque modellt, valamint a 4 hengeres erőforrással szerelt Jaguar XF modellt is.”

Az újonnan nyíló Jaguar – Land Rover – Range Rover márkakereskedés Budapesten teljes modellkínálattal áll majd a vásárlók rendelkezésére. A cég vezetőinek kiválasztása jelenleg még folyamatban van, ezzel kapcsolatban, valamint a márkakereskedés és szerviz elérhetőségeit illetően hamarosan bővebb információval jelentkezik a társaság.

Range Rover Evoque


AutoBinck, bővebben

Az AutoBinck csoport leányvállalata a Hyundai márka kizárólagos importőre Magyarországon és az elmúlt években növelte a márka piaci részesedését a jelenlegi 3,1 százalékra. (A csoport látja el Hollandiában és Szlovéniában is a Hyundai gépjárművek nagykereskedelmét.)

Az AutoBinck Hungary Kft. pestszentlőrinci telephelyén kiskereskedelmi értékesítést folytat, ahol a Hyundai márkán kívül Opel modelleket is forgalmaznak. A csoport leányvállalataként működik továbbá a Business Lease csoport is, melynek hazai képviselete a Business Lease Hungary Kft. A cég elsősorban operatív lízing, és flottakezeléssel kapcsolatos szolgáltatásokkal foglalkozik hazánkban.

Az AutoBinck csoport az európai autópiac régi szereplője. Az 1907-ben alapított vállalat évi egymilliárd eurós forgalmat bonyolít, mindezt 40 leányvállalat 1700 dolgozójának közreműködésével Európa hét országában.

Kiemelt Partnereink