Gyártók Ezzel el is kezdődött a debreceni BMW toborzódömpingje

Ezzel el is kezdődött a debreceni BMW toborzódömpingje

Pardavi Mariann | 2019.04.10 16:29

Ezzel el is kezdődött a debreceni BMW toborzódömpingje

Már aktív a debreceni BMW gyár karrieroldala, a napokban három új pozícióval indítottak. A háromból két pozíció is személyügyi felsővezetőnek hirdet állást, ami egyet jelenhet: amint megvannak a megfelelő személyek, a bajor gyártó beindítja a nagyüzemi munkaerőfelvételt.

Hirdetés

A BMW karrieroldala azt ígéri a gyár jövendőbeli dolgozójának, hogy a vállalatnál úttörő munkát végezhetnek olyan területeken, mint az önvezető járművek, a mesterséges intelligencia és az e-mobilitás. A debreceni üzemmel kapcsolatban korábban azt közölte a gyár vezetése, hogy akár évente 150 ezer darab jármű gyártására lesz kapacitás. Ehhez legalább ezer dolgozóra lesz szükségük. A megfelelő mennyiségű és tudású dolgozók felvételének első feltétele az az ember, aki a toborzást vezeti, és ennek a szakembernek a felkutása már meg is kezdődött.

Olvasta már? Egy szakember-toborzással foglalkozó céget arra kértünk, nagyságrendileg tippelje meg, milyen fizetésekre számíthatnak a debreceni BMW mérnökei. Ha érdekli, mennyi pénzt lehet keresni, kattintson a kiemelt szavakra!

A BMW karrieroldal "Head of HR Services" és "Head of HR Management" pozícióra keres embert: mindkét álláshirdetésben komoly szakmai tapasztalatot várnak személyügyi területen és vezetőként egyaránt. Angol nyelvű önéletrajzokat kérnek, és a leírásban szintén az angol és a magyar nyelv ismerete az elvárt, érdekes, hogy a német csak előnyt jelent a pályázónál, de nem feltétel.

A harmadik meghirdetett állás a "Head of occupational safety and ergonomics", a leendő munkavédelmi és a munkafolyamatokért felelős vezetőnek szintén nem kell tudnia németül, ellenben legalább négyéves szakmai tapasztalatot kell felmutatni, továbbá magasfokú szakmai ismereteket a magyar biztonsági szabványok terén.

A gyár első emberét már kinevezték, Michele Melchiorre gazdag szakmai múltat tud felmutatni. Dolgozott a Semperit gumigyártónál, a DaimlerChrysler AG-nál, az FCA Fiat Chrysler Automobiles-nál, de megfordult az Airbusnál és a Bombardiernél is.

Kiemelt Partnereink