Autopro Blog Innovatív megoldások a hétköznapokban

Innovatív megoldások a hétköznapokban

Németh András | 2018.02.15 11:18

Innovatív  megoldások a hétköznapokban

Munkánknak köszönhetően lesz az innováció a hétköznapok része. Munkakörömet tekintve rendszer- és folyamatintegrátor vagyok az Audi Hungariánál Győrben.

Hirdetés

Az autóiparban nem elegendő az Auditól elvárt prémium minőséget biztosítani, a technológia fejlődéséhez is az elsők között kell alkalmazkodni annak érdekében, hogy a márka folyamatosan kategóriavezető legyen a piacon. Az Audinál a legújabb fejlesztések nem csupán a járművekben jelennek meg, hanem a gyártási folyamatokba és az irodai munkába is integrálják a legfrissebb informatikai technológiákat.

A feladatom az informatikai termeléstámogató eszközök és rendszerek tesztelése, fejlesztése, karbantartása. Én vagyok az, aki elsőként találkozik az új megoldásokkal, akinek munkája révén ezek az innovatív technológiák a hétköznapok részévé válnak.

Munkám eredményének köszönhetően nap mint nap testközelből láthatom a jövő technológiáját a gyártósoron. Csapatom egyik sikere az MR használata az új Audi Q3-as gyártósori munkafolyamataiban, ahol a termelésben dolgozó munkatársak virtuális animáció segítségével tanulják meg a különböző részfolyamatokat.

Ahhoz, hogy a vállalat lépést tudjon tartani az informatika fejlődésével, az Audi Hungaria minden támogatást megad. A dolgozók a folyamatos belső képzések mellett külső partnerek oktatásain is bővíthetik ismereteiket. A vállalaton belül emellett mentorprogram is működik, melynek keretében az egyes területek legtapasztaltabb munkatársai adják át tudásukat. Az Audinál dolgozó programozók, szoftverfejlesztők, rendszerintegrátorok ezen kívül állandó résztvevői a különböző nemzetközi szakmai konferenciáknak, naprakészen hozzáférnek a legfrissebb szakirodalomhoz, annak érdekében, hogy olyan megoldásokat találjanak, amelyek segítségével optimalizálhatóak a munkafolyamatok.

A termelés megbízható, akadálymentes működése érdekében fejlesztjük rendszereinket, és ebben informatikai csapatunknak kiemelkedő szerepe van. A kreatív, innovatív, önálló ötletekre, megoldásokra a cég vezetősége mindig nyitott. A vállalat továbbá nagy fókuszt helyez a munka-magánélet egyensúlyára is. Én és a munkatársaim rugalmas munkaidőben dolgozunk.

Kíváncsi, milyen az Audinál dolgozni? Kattintson!

Szeretne az Audinál dolgozni? Nézze meg a lehetőségeket és jelentkezzen!

Kiemelt Partnereink