Beszállítók Új európai igazgató a Hankooknál

Új európai igazgató a Hankooknál

autopro.hu/P.M. | 2018.01.03 11:40

Új európai igazgató a Hankooknál

Kim Han-Jun veszi át a Hankook ügyvezető igazgatói posztját Európában és a FÁK országokban 2018 elején Pae Ho-Youltól. Pae 2014 óta dolgozott ebben a pozícióban, mostantól pedig új szerepet tölt be a vállalat globális központjában.

Hirdetés

Az abroncsgyár Kim Han-Junt (52) nevezte ki Európa és a FÁK országok ügyvezető igazgatói, valamint az európai központ vezetői posztjára 2018. január 1-i hatállyal. A szakember 2011-ben lépett be a vállalathoz, és az utóbbi időben a vállalatvezetés rangidős alelnökeként dolgozott a Hankook Tire globális központjában, a koreai Szöulban. Korábban kilenc éven át töltött be különféle vezetői pozíciókat a németországi székhelyű MAN tehergépkocsi és autóbusz csoportnál.

Az új vezető Pae Ho-Youl (60) nyomába lép, aki az elmúlt négy évben jelentősen megerősítette a márka pozícióját Európában, többek között a magyarországi abroncsgyár bővítésének harmadik fázisával és a vállalat téli abroncs tesztüzemének megnyitásával a finnországi Lappföldön. Az újév kezdetétől Pae a Hankook Tire dél-koreai globális központjában vállal új feladatot.

Kiemelt Partnereink