Beszállítók Több százmillió eurós üzletet kötött a Knorr-Bremse

Több százmillió eurós üzletet kötött a Knorr-Bremse

autopro.hu | 2019.12.16 17:10

Több százmillió eurós üzletet kötött a Knorr-Bremse

A német multinacionális vállalat, a fékrendszereket szállító Knorr-Bremse több százmillió eurós, 2027 végéig tartó szerződést kötött egy európai vállalattal fékrendszerek leszállítására, közölte a müncheni központú vállalat.

Hirdetés
A szerződés több mint 3 millió fék aktuátorról szól, köztük az NG3, az NG5 rugós aktuátorokról és az Optimized Brake Chamber (OBC) berendezésről.

A Knorr-Bremse közleménye kiemeli, hogy az a préseléses technológia, amellyel az NG5-ös és az OBC rendszer készül, javítja az aktuátor ellenőállóképességét, és így az egész fékrendszer biztonságát. Ezzel a gyártási megoldással a Knorr-Bremse volt az első a piacon, a mai napig fenntartva piaci elsőségét.

A Knorr-Bremse a világ piacvezető vasúti szerelvény- és haszongépjármű-fékrendszer gyártója. A vállalatcsoport 2018-ban 6,6 milliárd eurót meghaladó árbevételt ért el. A Knorr-Bremse 30 országban 27 000 munkatársat foglalkoztat, akik fék- és fedélzeti rendszerek fejlesztésével, gyártásával és szervizelésével foglalkoznak. Több mint 110 évnyi tapasztalattal rendelkező technológiai vezetőként a vállalatcsoport termékein keresztül jelentős mértékben hozzájárul a közúti és a vasúti közlekedés biztonságának növeléséhez.

A Knorr-Bremse két magyarországi egységében a legfejlettebb technológiát használják. Budapest a vasúti fékrendszerek tervezésének és gyártásának a központja, Kecskeméten haszongépjárművek számára készülnek fékrendszerek. A Knorr-Bremse Rail Systems Budapestnél 1850 munkavállaló – köztük 400 mérnök – foglalkozik high-tech vasúti fékrendszerek előállításával a tervezéstől kezdve a gyártásig.


Kiemelt Partnereink