Beszállítók Példaképpé választották a Continental hazai vezetőjét

Példaképpé választották a Continental hazai vezetőjét

autopro.hu | 2015.12.07 14:44

Példaképpé választották a Continental hazai vezetőjét

Tiszteletbeli tanárrá avatták Keszte Róbertet a szombathelyi Savaria Szakközépiskolában. A címet olyan személyeknek adományozzák, akiknek munkája, életpályája példaként szolgálhat a fiatal generáció számára.

Hirdetés

Keszte Róbert, a Continental Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a cím átvétele után elmondta: büszke rá, hogy egy ilyen megtisztelő elismerés kapcsán járhat ismét egykori alma materében. – Vallom, hogy az autóipari orientációt, az autóipari iránti elköteleződést minél korábban meg kell kezdeni a tanulók esetében. Talán személyes karrierem is jó példa arra, hogy a Savaria Szakközépiskolában milyen kitűnően zajlik az autóipari utánpótlásképzés – hangsúlyozta a szakember.

Keszte Róbert 2014 januárjától tölti be a Continental Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját, közvetlenül pedig a vállalat budapesti gyárát irányítja. A szakember járműgépész mérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, majd ugyanott Járművek és Mobil Gépek Tudományai szakon doktorált. Doktori képzésével párhuzamosan közgazdász diplomát is szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Keszte Róbert 2000-ben került a Continental csoport budapesti egységéhez mérnöki pozícióba, majd a telephely több részlegét is irányította. Nemzetközi karrierjét 2006-ban a cégcsoport romániai gyárában kezdte, majd 2007-ben a nürnbergi központjában folytatta. Ezt követően ismét a budapesti gyárban látott el gyáregység vezetői feladatokat, majd 2010-ben kinevezték a Continental temesvári elektronikai gyárának igazgatójává.

Kiemelt Partnereink